Cash Spin

CASH SPIN

Målet med spillet er få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER MAN

VÆLG DIN INDSATS -

Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne CREDIT-VÆRDI samt "+" og "-" for at forøge eller reducere størrelsen af din CREDIT-VÆRDI.

CREDITS

Denne måler viser antallet af credits i spil.
Credits er altid lagt fast.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der spilles for pr. spin.

START SPILLET

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil.
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere autospil.
En bonusevent stopper autospil.

SAMLET GEVINST

Gevinstmåleren viser det samlede beløb vundet for et enkelt spin.

HJÆLP

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multipla af CREDIT-VÆRDI.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når CREDIT-VÆRDI justeres.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

243 MÅDER at vinde på. Indsatsen låses på 243 måder, hvilket koster 40 credits. Der tildeles præmier for passende symboler i hvilken som helst position i to eller flere tilstødende kolonner begyndende fra kolonnen længst mod venstre. Mere end ét matchende symbol i samme kolonne multiplicerer præmien.Alle gevinster udbetales i den aktuelle valuta.Ét eller flere jokersymboler i en vinderkombination er joker og erstatter alle symboler undtagen jokersymbolet, U-spin Wheel-symbolet samt Money Bag-symbolet.
Jokersymbolet fremkommer kun på hjul 2 og 4.

BONUSFUNKTIONEN U-spin WHEEL

Tre spredte U-spin hjulsymboler på hjul 1, 3 og 5 aktiverer bonusfunktionen U-spin Wheel. Der tildeles et spin med hjulet. Klik for at dreje hjulet.U-Spin Wheel udløser enten kontantpræmie eller bonusfunktionen Frispil.Hvis hjulet stopper på en kontantpræmie, tildeles det viste beløb, og bonusfunktionen U-spin afsluttes.

Kontantpræmieværdi = hjulets værdi x credit-værdi

Hvis hjulet stopper på Frispil, vinder spilleren indsatsen, og bonusfunktionen Frispil aktiveres.I forbindelse med frispil fordobles alle værdier.
U-spin Wheel-symbolet fremkommer kun på hjul 1, 3 og 5.

BONUSFUNKTIONEN FRISPIL

Bonusfunktionen Frispil aktiveres alene af bonusfunktionen U-spin Wheel. Der tildeles 12 frispil udover gevinsten 1x indsatsen. Alle frispil spilles med den samme indsats, som var aktiv, da de frispil blev aktiveret.Alle gevinster fordobles i forbindelse med bonusfunktionen Frispil.Der kan blive tildelt yderligere frispil i forbindelse med bonusfunktionen Frispil, og de lægges til de resterende frispil.Bonusfunktionerne Pengepose og U-spin Wheel er tilgængelige under frispil. Bonusfunktionen Frispil slutter, når der ikke flere frispil tilbage, eller når der er spillet 60 frispil.

BONUSFUNKTIONEN MONEY BAG

Tre spredte pengeposesymboler på hjul 2, 3 og 4 aktiverer bonusfunktionen Money Bag.Vælg én af tre pengeposer for at afsløre dens kontantværdi. De to ikke-valgte værdier afsløres derefter, og bonusfunktionen Money Bag deaktiveres.Bonusfunktionen Money Bag spænder fra 3-50 gange indsatsen.Money Bag-symbolet fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4.

GEVINSTREGEL

Indsatskombinationer giver gevinst, når matchende symboler forekommer hvor som helst på tilstødende hjul fra yderst til venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. indsatskombination udbetales. Alle symbolernes udbetalinger er angivet i gevinstoversigten. Gevinstoversigten er dynamisk og viser de gældende udbetalinger baseret på den nuværende linjeindsats. Gevinster fra forskellige kombinationer lægges sammen, og scatter-gevinster (hvis det er relevant) lægges til kombinationsgevinsterne.Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.