San Quentin xWays

Gevinstoversigt

ENHANCER CELLS

På toppen og bunden af hvert hjul er der låste Enhancer Cell-positioner.

Når de udløses og åbnes, afslører de muligvis 1 af de 5 bedst betalte symboler, Wild, Razor Split eller xWays-symbolet.

Razor Split-symbolet vil opdele alle symboler på de almindelige positioner på den pågældende rulle til dobbeltposition. Hvis Razor Split lander øverste og nederste Enhancer-Celler på det samme hjul, vil det opdele dem to gange.

xWays-symbolet afslører alle de samme almndelige betalingssymboler og 4 højt stablet.

BONUS

I hovedspillet kan Bonus lande på ethvert hjul og i Lockdown Spins kun på hjul med uåbnede Enhancer Cells.

Landing af 1 eller 2 bonussymboler i hovedspillet omdanner det til Wild og åbner Enhancer Cells på det pågældende hjul.

Landing 3 eller flere Bonus udløser Lockdown Spins.

SPLIT WILD

I hovedspillet kan Split Wild lande på ethvert hjul.

Split Wild deler alle de almindelige symboler på det samme hjul, men Split Wild opdeler sig ikke selv.

LOCKDOWN SPINS

3, 4 eller 5 Bonus-symboler udløser Lockdown Spins med 1, 2 eller 3 startende Jumping Wilds.

Forstærker-cellerne på hjulene for den udløsende Bonus vil være åbne og aktive for hele funktionen og tilpasse sig den samme adfærd, som de har i hovedspillet.

Inden Lockdown Spins starter antallet af spins, og der vælges en speciel symbolmultiplikator.

Hvis der lander en Bonus i Lockdown Spins, tildeles en anden Jumping Wild og yderligere spins.

LOCKDOWN SPINS

Antallet af spins fastlægges ud fra summen af de værdier, der er afsløret i de åbnede Enhancer Cell-positioner: 1, 2 eller 3.

På hjulene, hvor de udløsende Bonus-symboler landede, vil et spin lande indsat-mysteriesymbolet eller ikke-indsat-mysteriesymboler. Antallet af indsat-mysteriesymboler, der landes, tildeler en multiplikator til et tilfældigt symbol.

Indsat-mysteriesymbolet kan afsløre et af de 5 bedst betalende symboler eller Jumping Wild. Jumping Wild starter med en given multiplikator og tælles som et multiplum af sin position, for ethvert andet af symbolerne fungerer det som en udbetalingsmultiplikator for symbolet.

JUMPING WILDS

Jumping Wilds hopper til en tilfældig almindelig hjulposition for hvert spin.

Når en Wild lander på rullen med Razor Split-forstærkeren, fordobler den sin multiplikator og beholder den for de resterende Lockdown Spins. Den maksimale multiplikator for en Jumping Wild er 512 og tæller som antallet af Wilds på denne position.

Det maksimale antal Jumping Wilds er 3. Hvis du lander en bonus på et hjul, åbnes hjulents Enhancer Cells, og der tildeles ekstra spins på samme måde som da Lockdown Spins startede, og derefter bliver Bonussen en Jumping Wild.

PSYCHO MANHUNT

Den maksimale udbetaling i spillet er 150.000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter Lockdown Spins og der tildeles 150.000 gange basisindsatsen.

PRÆMIE

Spilleregler

• San Quentin xWays er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- Split Wilds

- Enhancer Cells

- Lockdown Spins

• Videoslot med 16 symboler, 5 ruller og 3 rækker.
  • 243 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,03 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 3 BONUS-funktionskøb er 96,26 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 4 BONUS-funktionskøb er 96,26 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 5 BONUS-funktionskøb er 96,95 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 150000 gange indsatsen (1:2000000000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 06-04-2023