Boulder Bucks

Introduktion til spillet

• Boulder Buck$ er et spil med fem hjul og tre synlige symboler for hvert hjul. Der er tre frispinbonusser, og spilleren vælger, hvilken bonus der skal spilles.

Sådan spilles det

• Vælg din indsats -
  • Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer

• Standardvalget af gevinstlinjer er 10.
  • Gevinstlinjerne er ikke justerbare i dette spil.

Start spillet

• Tryk på SPIN for at starte spillet.

Hjælp

• Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".

UPick-frispinbonus

• Spredte bonussymboler på hjul 1, 3 og 5 udløser frispinbonussen
  • Spilleren kan få 1, 2 eller 3 valg
  • Spilleren kan vælge 1 af 3 frispinspil
  • Mammut-spins - 20 frispins med udvidende jokersymboler
  • Pterodaktyl-spins - 10 frispins med sideudvidende jokersymboler
  • Sabeltiger-spins - 6 frispins med vedvarende, udvidende jokersymboler

Egg Pick Me-bonussen

• Spredte bonussymboler på hjul 2, 3 og 4 udløser Egg Pick Me-bonussen
  • Spilleren kan få en multiplikator af indsatsgevinsten eller adgang til Upick-frispinbonussen

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af fem sammenkædede spins af hjulene
  • Det indeholder Boulder Smash-bonussen eller Mega Boulder Smash-bonussen
  • Disse bonusser giver en øget chance for adgang til UPick-frispinbonussen
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 98%.
Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 98%.
Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 98%.

Seneste opdatering: 12-10-2018