Gods of Rock

 1. Gods of Rock! er en computerspillemaskine med 6 hjul og 466 forbundne betalende Spillet omfatter Wild- symboler, hjul-multiplikatorer, Wild Encore og et bonusspil med gratis spins. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96.05%
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemføres med det valgte
 1. Autospil gennemfører automatisk spillet i det antal spilrunder, der vælges på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til
 1. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst for hver sammenhængende betalende kombination udbetales i kombinationer i henhold til gevinsttabellen.
 1. Symboler, der optræder i forbundne betalende kombination-gevinster, udskiftes med nedfaldende symboler og/eller eksisterende Dette fortsætter, så længe der er en ny, sammenhængende betalende kombination-gevinst.
 1. Spillet har to forskellige former for Wild-symboler: Ladet Wild og almindelig Wild. Wild-symbolerne kan erstatte alle andre
 1. Hjul-multiplikator: Efter gevinster er blevet evalueret, vil man for hvert ladet Wild-symbol, der lander på et hjul, få hævet den tilhørende hjul-multiplikator med én niveau (op til det maksimale multiplikator-niveau på 11). Enhver betalende kombination- gevinst, der omfatter et symbol, som optræder på et hjul med en multiplikator, vil blive ganget med den aktuelle Når flere hjul med multiplikatorer optræder i den samme gevinst, vil alle multiplikatorer blive ganget med hinanden – fx 2x2x2= Betalende kombination-gevinsten ganges derefter med summen af alle multiplikatorer.I grundspillet bliver multiplikatoren nulstillet mellem hver spilrunde. I bonusspillet bliver den aldrig nulstillet. Multiplikatoren fra grundspillet overføres til bonusspillet.
 1. Efter hjul-multiplikatoren er blevet øget, eksploderer det ladede Wild-symbol og fjerner alle omkringstående symboler i nærheden (minimum 3 og maksimalt 8 symboler alt efter hvor det ladede Wild-symbol er placeret) og falder ned, indtil det lander på et andet symbol eller når hjulets Andre ladede Wild-symboler på hjulet eksploderer også. Det/de ladede Wild( forvandles så til almindelige Wilds.
 1. Bonusmåler: For hvert eksploderede symbol stiger bonusmåleren med én Når måleren når det maksimale niveau, udløser det bonusspillet med 8 gratis spins. Bonusspillet starter, når der ikke er flere handlinger.I grundspillet nulstilles bonusmåleren mellem hver spilrunde. I bonusspillet nulstilles den ikke, før måleren er fyldt. Hver gang, måleren fyldes i bonusspillet, får spilleren tildelt 3 ekstra gratis spins.
 1. Wild Encore: Wild Encore-funktionen aktiveres, når man kommer op på Wild Encore-niveauet i bonusmåleren. Når der ik er flere gevinstkombinationer, bliver funktionen udløst og placerer 1-3 ladede Wild-symboler tilfældigt påHvis bonusspillet udløses, mens Wild Encore er aktiveret, vil Wild Encore-funktionen blive gennemført, før bonusspillet starter.
 1. Bonusspillet spilles med den samme indsats som det spin, der udløste
 1. Ingen indsatser kan ændres under en
 1. Hvis der opstår fejl på spillet, vil alle påvirkede indsatser og gevinster være
 1. Alle betalende kombination-gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 2. Den maksimale indsats-multiplikator for én spilrunde er 20000. Hvis du når denne grænse, afsluttes spilrunden, og der udbetales ikke yderligere gevinster.

Seneste opdatering: 29-11-2021