Royal Potato

Spiloplysninger

SuperSpinners™

Udbetalinger fra gevinstlinjer som krydser SuperSpinners™ vil blive multipliceret med den værdi, der vises på spinneren. Multiplikatorer anvendes uafhængigt.

SCATTERSYMBOL

Ved at lande 3, 4 eller 5 Scattersymboler vil det tildele 10, 12 eller 14 Gratis spil.

GRATIS SPIL

Gratis Spil begynder med et klæbrigt 2x1 Jumbosymbol i midten. Jumbosymbolet vil erstatte flere symboler, som indikeret på symbolpanelet ved siden af hjulene. Hvis der opnås en gevinst på alle nuværende, fremhævede symboler på panelet, vil Jumbosymbolet vokse, og tildele ekstra spil. Idet det vokser vil det erstatte flere symboler, som indikeret på symbolpanelet. 

KONGELIG AFGIFT

Ethvert Konge- eller Dronningsymbol kan afsløre en præmie som multipliceres med summen af alle nuværende SuperSpinner™-multiplikatorer.

Spilleregler

Introduktion

Royal Potato er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 30 gevinstlinjer, med SuperSpinners™, funktionen Kongelig Afgift og en Gratis Spilbonus. Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 96.31 %.Dette spil har en maksimale gevinst på 30000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

SuperSpinners™

Der er placeret 14 SuperSpinners™ mellem hjulet. Hvis en gevinstlinje passerer gennem en SuperSpinner™ (hvis SuperSpinner™ er placeret til venstre for symbolet yderst til højre i en vindende kombination) med et nummer på den, vil dette nummer multiplicere den pågældende gevinstlinje. Flere SuperSpinners™ for den samme gevinstlinje vil multiplicere efterfølgende gevinster.

KONGELIG AFGIFT

Konge- og Dronningsymbolet kan tilfældigt udløse funktionen Kongelig Afgift. Hver flise som er optaget af et Konge- eller et Dronningsymbol vil dreje for at afsløre en tilfældig præmie på det pågældende indsatsniveau. Summen af disse præmier vil derefter blive multipliceret med summen af alle nuværende SuperSpinner™-multiplikatorer.

Scattersymbol

Tre eller flere synlige Scattere vil udløse Gratis Spil-bonussen.

Gratis Spil-bonus

Gratis Spil begynder med et klæbrigt 2x1 Jumbosymbol i midten. Jumbosymbolet vil erstatte flere symboler, som indikeret på symbolpanelet ved siden af hjulene. Hvis der opnås en gevinst på alle nuværende, fremhævede symboler på symbolpanelet i samme vækstfase, vil Jumbosymbolet vokse, og tildele ekstra spil. Idet det vokser vil det erstatte flere symboler, som indikeret på symbolpanelet. 

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.

2021-11-29T06:28:48.589Z

1.6.0

Seneste opdatering: 24-01-2022