Coba

Oprettet den

2022-06-17

Spilbeskrivelse

Dybt ind i den mexicanske jungle ligger det mystiske COBA-tempel, hvor slangeguden Quetzalcóatl tilbedes. Templet beskyttes af hans slanger og tempelfælder. Dit mål er at bestige templet og stige i niveau, så du kan blive belønnet med slanger på gitteret, som hjælper med større gevinstklynger og at multiplicere wild-multiplikatorer.

COBA er et klyngespil med symbolgevinsteksplosioner og symboltyngdekraft, der holder gang i spillet. Gevinster indsamles, indtil du stiger i niveau, og så begynder »gående klynger« af slanger at komme ind i spillet alene eller i større grupper. Slangerne spiser symboler for at vokse og holde sig i live, så de kan skabe endnu større gevinstklynger og store gevinstcrescendoer igen og igen.

Slanger, der krydser hinanden, skaber dobbeltmultiplicerede wild-symboler, som bliver fordoblet for hver ny krydsning.

Der er ikke noget separat bonusspil, men det sidste niveau, niveau 4, udløser 6 slanger, som er et bonusspil værd.

Spilvisning

Indsatsbeløb og saldo vises altid i infobaren nederst i spilvisningen i den valuta, spilleren har valgt. Denne information er altid til rådighed, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spilvisningen, når du spiller horisontalt, og øverst i spilvisningen, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

COBA har klyngegevinster. Hver klynge med 5 eller flere forbundne symboler med samme værdi.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Der er intet separat bonusspil.

Aktivering af niveau 4 udløser 6 slanger og svarer til et bonusspil.

Knapforklaringer

Spilleregler

• COBA er en spillemaskine med 7 rækker, 6-7 kolonner, heksagonalt symbolgitter med klyngegevinster, faldende symboler og en slangefunktion med gående klynger.
  • Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr.
  • Hver indsats er 100 mønter.
  • Vinderkombinationer udbetales for klynger med 5 eller flere matchende symboler ved siden af hinanden, hvor som helst i symbolgitteret. Flere klynger med samme symbol, som ikke er forbundne, udbetales som separate klynger.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Wild-symbolet kan erstatte alle gevinstsymboler. En vinderkombination med ene wild-symboler udbetales som symbolet med højest gevinst.
  • Symboler dropper lodret med tyngdekraft og glider mod venstre og højre igen og igen så langt ned som muligt.
  • Gevinstklyngekombinationer udbetales. Hvert symbol i en vinderklynge fjernes fra gitteret, og et punkt føjes til Snake-fremskridtsmåleren. De resterende symboler falder ned, og nye symboler falder ind for at fylde symbolgitteret. Hvis nye vinderkombinationer opstår, gentages denne Avalanche.

Snake-fremskridtsmåler

Snake-fremskridtsmåleren har 4 niveauer. Alle gevinstsymboler føjer fremskridt til måleren. Aktivering af niveauer slipper slanger løs på gitteret.

Niveau 1: 1 slange kommer ind

Niveau 2: 2 slanger kommer ind

Niveau 3: 3 slanger kommer ind

Niveau 4: 6 slanger kommer ind

• En slange er en lineær klynge af symboler, der bevæger sig langs gitteret i hele sin længde for hvert drop inden gevinstevalueringen. Slangen består af et hoved og en krop med symboler, der vises med en guldramme. Det kan være i en overlevende eller ikke-overlevende tilstand, hvilket vises med en gul eller blå hale, der ikke er del af den faktiske slange. Slangen er mindst 5 symboler lang og danner altid en gevinstklynge eller er en del af en større gevinstklynge.
  • Det første symbol, slangen bevæger sig hen over, bliver slangesymbolet, der vises på slangens hoved.
  • Alle de følgende symboler, som slangen bevæger sig hen over, forvandles til dette slangesymbol og bliver del af slangen, hvilket vises med en guldramme om symbolerne.
  • Hvis en slange bevæger sig hen over samme symbol som slangesymbolet, spiser den dette symbol og vokser, så den kan rykke et ekstra symbol og komme i overlevelsestilstand, hvilket vises med gul hale. Den forbliver på gitteret under den næste Avalanche.
  • Hvis en slange ikke bevæger sig hen over et slangesymbol i løbet af hele dens bevægelse i et drop, dør den og fjernes fra gitteret efter gevinstevalueringerne, men inden det næste drop.
  • Når en slange slippes løs på gitteret, er den til at begynde med i overlevelsestilstand, hvilket vises med en gul hale. Den vil derfor altid overleve den første Avalanche.
  • Efter hver ny Avalanche starter alle slange i ikke-overlevende tilstand,hvilket vises med en blå hale og et tomt slangesymbol.
  • Hvis to slanger bevæger sig hen over hinandens kroppe, bliver symbolpositionen et multiplikator-wild-symbol, der starter med en x2- multiplikator. Hvis flere slanger bevæger sig hen over denne multiplikator-wild, bliver multiplikatoren fordoblet til x4, x8 osv.
  • En slange, der krydser og bider sin egen krop, dør og fjernes fra gitteret.
  • Flere multiplikator-wilds på forskellige positioner i en gevinstklynge multipliceres med hinanden.
  • En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.
  • Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0 %.
  • Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-regler

X-iter-funktionen har lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper.

COBA!:

Start ved at aktivere niveau 4, hvor 6 slanger slippes fri. Prisen er 500x indsatsen.

QUETZALCÓATL:

Start ved at aktivere niveau 1. Niveau 1 og 2 slipper tre slanger fri. Prisen er 100x indsatsen.

BOA CONSTRUCTOR:

Start ved at aktivere niveau 1. Slanger bliver længere, når de slippes fri. Prisen er 25x indsatsen.

VIPER ACTIVE:

Start ved at aktivere niveau 1, hvor 1 slange slippes fri. Prisen er 10x indsatsen.

PRAY TO QUETZALCÓATL:

Start fra basisspillet. Niveau 1 og 2 slipper tre slanger fri. Prisen er 2x indsatsen.

En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-typen, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 95,0 %. Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilleregler gælder for X-iter-spil.

Seneste opdatering: 13-07-2022