Beam Boys

OM SPILLET

Pak sikkerhedsbrillerne og fordyb dig i en Beam Boys verden – hvor killingerne endelig har slået sig sammen med lasermarkørerne! Beam Boys er et 6-hjuls, 4-rækkers spil med gevinstmuligheder og en mekanik med Wild-rækker.

Den maksimale gevinst på 12.500 gange din indsats kan opnås i alle spiltilstande.

FUNKTIONER

VOLATILITETSKONTAKT

Volatilitetskontakten vises uden for gitteret. Tryk på kontakten for at skifte mellem ekstrem og normal volatilitet. Normal volatilitet vil sige, at du som regel vinder mindre, men oftere, mens ekstrem volatilitet vil sige, at du som regel vinder større, men sjældnere

WILD-RÆKKER

Wild laserkattesymboler kan lande på hjul 2-6. Når den lander, vil Wild laserkattesymbolet skyde en laserstråle til venstre på tværs af alle positioner på samme række. Alle positioner, der er dækket af et Wild laserkattesymbol eller laserstrålen, bliver Wild-symboler, der erstatter alle symboler i gevinstoversigten.

BONUSSPIL

Land på FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere dette bonusspil med gratis spins:

3 FS symboler tildeler 5 gratis spins;

4 FS symboler tildeler 10 gratis spins;

5 FS symboler tildeler 20 gratis spins;

6 FS symboler tildeler 40 gratis spins.

Hvis du lander på flere FS-symboler på samme tid under funktionen, får du flere gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symbolgevinstbeløbet, der vises ovenfor, afspejler det aktuelt valgte spilniveau. Den teoretiske gevinstprocent for dette spil er 94.24% i Normal Volatilitetstilstand. Den teoretiske gevinstprocent for dette spil er 94.25% i Ekstrem Volatilitetstilstand. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Hver vindende kombination med matchende symboler skaber en gevinstmåde. Antallet af mulige måder i dette spil er 4096. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen. Hvis du skifter volatilitet, når FEATURESPINS™-funktionen er aktiv, deaktiveres FEATURESPINS™-funktionen med det samme

Normal volatilitet

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BREDT SPEKTRUM FEATURESPINS™ er 94.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SMALT SPEKTRUM FEATURESPINS™ er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FOTONISK PELSBONUS er 94.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

Ekstrem volatilitet

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BREDT SPEKTRUM FEATURESPINS™ er 94.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SMALT SPEKTRUM FEATURESPINS™ er 94.39%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FOTONISK PELSBONUS er 94.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 12.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2024-01-15 10:05 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.127

Seneste opdatering: 18-01-2024