Monopoly Once around deluxe

Basisspil

monolopy

• WILD-symbolet er et jokersymbol og erstatter alle symboler undtagen BONUS, COMMUNITY CHEST og CHANCE.
  • 3 eller flere BONUS-symboler på en aktiv udbetalingslinje udløser Once Around Deluxe bonus.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Alle scatter-gevinster ganges allerede med den samlede indsats.
  • Alle scatter-udbetalingsbeløb lægges til gevinsterne.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Gevinster på scatterudbetalingskombinationer udbetales på hvilken som helst position og hvilket som helst hjul.
Sidesatsning
  • Du hat muligheden for at placere flere sideindsatser på grunde bed at bygge huse på dem.
  • For at placere en sideindsats skal du trykke på knappen Byg huse nu.
  • Sideindsatser kan placeres på enhver berettiget grund på MONOPOLY-brættet.
  • Berettiget grunde omfatter ikke følgende felter: Chance, SAMFUNDS-KASSE, NØRREPORT STATION, ØSTERPORT STATION, VESTERPORT STATION, HOVEDBANEGÅRDEN, VANDVÆRKET, ELVÆRKET, TOPSKAT, INDKOMSTSKAT, I FÆNGSEL PÅ BESØG, GÅ I FÆNGSEL, GRATIS PARKERING og START.
  • Du kan bygge op til 5 huse på hver grund.
  • Det femte hus er et hotel.
  • Prisen pr. hus vises på grundens skødekort og varierer afhængigt af grundens værdi.
  • For at bygge huse eller hoteller, trykkes på en grund på brættet.
  • Grundens skødekort vises i midten af brættet.
  • Derefter skal du vælge Byg hus eller Byg hotel.
  • Hvis du vælger Byg hus/hotel på alle grunde, bygges der 1 hus eller hotel på alle berettigede grunde.
  • Hvis du vælger Annuller alle sideindsatser, fjernes alle huse og hoteller fra brættet.
  • Hvis MONOPOLY-brikken under spillet stopper på én af de grunde, hvor der er bygget hus, skal spilleren vælge 1 af 5 huslejer.
  • Et hus giver mellem 3 og 180 gange den samlede sideindsats for den grund.
  • Huse skal bygges, før det første terningkast, og gælder kun for den aktuelle Once Around Deluxe-bonus samt Twice Around feature, hvis udløst.
Once Around Deluxe Bonus
  • 3 eller flere BONUS-symboler på en aktiv udbetalingslinje udløser Once Around Deluxe Bonus.
  • Vælg venligst din brik for at starte bonussen.
  • Målet med spillet er at rykke sin brik rundt på MONOPOLY-brættet.
  • Brikken flyttes det antal felter på MONOPOLY-brættet, som terningen viser.
  • Hvis et terningkast betyder, at brikken passerer START-feltet, stopper brikken på START, hvorefter START-beløbet tildeles, og bonusrunden slutter.
  • Hvis et terningkast betyder, at brikken lander præcist på START-feltet, tildeles START-beløbet ikke, men i stedet udløses Twice Around feature.
  • Twice Around feature kan også blive udløst ved, at brikken stopper på felterne Chance eller SAMFUNDS-KASSE, og et RYK FREM TIL START-kort modtages.
  • Målet med Twice Around feature er at rykke sin brik rundt på brættet.
  • Dette gennemføres på samme måde som i Once Around Deluxe bonus.
  • Hvis et terningkast betyder, at brikken lander på eller passerer START-feltet, stopper brikken på START, hvorefter START-beløbet tildeles, og bonussen slutter.
  • Twice Around feature kan ikke genudløses.
  • Under Twice Around feature fordobles alle præmier.
  • Sideindsatser fordobles ikke.
  • Under Once Around Deluxe bonus og Twice Around feature, gælder det, at hvis brikken lander på felterne GÅ I FÆNGSEL, I FÆNGSEL PÅ BESØG, INDKOMSTSKAT og TOPSKAT, så tildeles der ingen udbetalinger.
  • Hvis brikken lander på feltet GÅ I FÆNGSEL, flyttes den ikke til feltet I FÆNGSEL PÅ BESØG.
  • Spillet fortsætter fra GÅ I FÆNGSEL-feltet.
  • Hvis brikken lander på et Chance- eller SAMFUNDS-KASSE-felt, modtager spilleren et kort.
  • Kortet kan udbetale mellem 15x-100x indsatsen pr. linje, rykke brikken frem til START, NYTORV, GAMMELTORV, STRANDBOULEVARDEN, TORVEGADE eller PETER BANGS VEJ, eller rykke brikken tilbage til FINSENSVEJ.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Alle scatter-gevinster ganges allerede med den samlede indsats.
  • Alle scatter-udbetalingsbeløb lægges til gevinsterne.
Quikset-panel
  • Klikker du på måleren med den samlede indsats, åbnes og lukkes Quikset panelet.
  • Alle værdier i Quikset-panelet svarer til det maksimale antal aktiverede udbetalingslinjer.
  • Klik på en værdi for øjeblikkeligt at ændre den samlede indsats til det beløb.
  • Antallet af aktive udbetalingslinjer og indsatsmultiplikatoren opdateres til at reflektere den samlede indsats valgt i Quikset-panelet.
  • Klikker du på en værdi i Quikset panelet, stopper hjulene ikke med at dreje.
UDBETALINGSLINJER
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje, og derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke tilgængelige.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Oplysninger om ophavsret
  • The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character as well as each of the distinctive elements of the board and the playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment. ©1935, 2015 Hasbro. All rights reserved.