Jungle King

screenshot_jungleking

Jungle King er en video-spilleautomat med fem hjul, 25 betalingslinjer og et bonusspil. Der gives en til tre bonusrunder når Big Chief vises hvor som helst på hjulene 1 og 5 på samme tid. 9 Jungle Squares og et præmiebord vises. I hver runde foretages der valg indtil tre ens præmiesymboler er blevet fundet.

Big Chief vises kun på hjul 1 og 5 og erstattere alle andre symboler, undtagen spredte junglesymboler.

Spiloplysninger

• Du kan satse på op til tyve linjer. Betalingslinjerne vises i betalingslinjeoversigten på Betalingslinjerne vises i betalingslinje(hjælp)skærmen.

Sådan spiller du

• Valg af "LINJER": De 20 linjer er automatisk valgt som standard. Du kan øge eller reducere antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis "+" eller "-" under "LINJER" på spilleskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de ikke-valgte linjer forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på et linjenummer ud for en linje.
  • Maks. Linjer: Klik på MAX under LINJER for at spille på alle 20 linjer. Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på $0,25 pr. linje for alle 20 linjer, hvilket giver en samlet indsats på $5,00. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på henholdsvis "+" eller "'-"-knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats bliver indsats og linjer ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et rebuy-vindue. Hvis du ikke har penge på din konto vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Maks. indsats Hvis du vil spille med $60,00 i indsats pr. linje, skal du klikke på "MAKS. INDSATS". Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst midtfor på skærmbilledet.
  • ”REGLER": Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilleskærmen og derefter på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" i skærmbilledet med "REGLER".
  • ”GEVINSTOVERSIGT": For at se gevinstoversigten skal du klikke på "GEVINSTOVERSIGT" i skærmbilledet med spilleregler. For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for de spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL”.
  • Spin: Når hjulene stopper, udbetales enhver vindende kombination på de valgte linjer og enhver spredt gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at deres symboler bliver levende. Det samlede gevinstbeløb vises i bunden af hjulene som en besked og "GEVINST"-feltet opdateres med det vundne beløb. De individuelle linjegevinster vises til venstre eller højre for hjulene for hver enkelt vinderlinje.
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har valgt en indsats, vil den valgte indsats automatisk blive anvendt til det efterfølgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats igen. For at skifte din indsats skal du klikke på “-“ eller “+” knapperne ved siden af 'BET' eller 'LINES' som nævnt ovenfor.
  • Kreditter: Din tilbageværende spillesaldo efter en indsats ses under "CREDIT”.
  • Din aktuelle spillesaldo er summen af beløbene vist under "CREDIT" og "TOTAL BET”.
  • "AUTO-SPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille indtil din saldo ryger uden den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb som du valgte i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS”.
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS”.
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.
  • Hvis du vil gøre brug af valgmuligheden Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til venstre på spilskærmen. Når vinduet Auto-spin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for ikke at bruge funktionen "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Under "AUTO-SPIN" kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin i gang, stoppes "AUTO-SPIN", når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme..
  • Hvis du spiller med flere valgte indstillinger og betingelser, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser blive ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller angive ny(e) indstilling(er) og fortsætte med spillet.
  • Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge .
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfilerne for dine fuldførte spil.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 20 linjer
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinje
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgte betalingslinje udbetales
  • Kun 5 ens kombinationer udbetales
  • Den højeste spredte gevinst fra venstre til højre og højre til venstre tilføjes og udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster sker på de valgte linjer, undtagen spredte jungle-symboler, som udbetaler hvor som helst fra venstre til højre og/ eller højre til venstre
  • Alle symboler udbetaler fra venstre til højre og/ eller højre til venstre.
  • Big Chief afindes kun på hjulene 1 og 5 og erstatter alle andre symboler, undtagen det spredte jungle-symbol
  • Præmien fordobles når en eller flere Big Chief-symboler erstatter i vindende kombinationer

Spilfunktioner

Bonusspil

• En til tre runder med gratis spil udløses når 3 eller flere spredte Big Chief-symboler ses hvor som helst på hjulene 1 og 5 på samme tid
  • 9 Jungle Squares og et præmiebord vises
  • Der vælges i hver bonusrunde indtil 3 ens præmiesymboler er blevet fundet
  • Alle gevinster ganges med den totale indsats

Gevinstoversigt

jungleking_paytable

For at se den teoretiske tilbagebetalingsprocent klik her.

End of Slides Container.

Sådan sætter du penge ind på din konto

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" under "Cashier" og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere versionen) eller klikke på "INDSKYD" under "Cashier" til venstre i lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på 'REBUY' på spilleskærmen og derefter klikke på 'CASHIER'. Da indskudsmetoderne varierer vil der være forskelle hvad angår overførselstiden og gebyrerne.

Hvad gør jeg, hvis jeg når mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen vil buy-in vinduet automatisk dukke op. For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" under "Cashier" i lobbyen (Play Anywhere versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Download versionen). Alternativt kan du klikke på "CASHIER" i "Buy-in"-vinduet i alle spil.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre??

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget ind igen. Hvis der stadig er problemer, skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Hvis du mister forbindelsen efter en bonusrunde er udløst eller midt i selve bonusrunden, vil programmet automatisk starte bonusrunden eller, hvis bonusrunden var påbegyndt, fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet en bonusomgang, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 18-05-2018