Mermaids Millions

Om Mermaids Millions

Mermaids Millions er et slotmaskinspil med 5 hjul, 15 paylines og 75 mønter.

Almindelige og specialsymboler

• Almindelige symboler
  • Wild-symbol
  • Scatter-symbol

Bonusfunktioner og spil

• Bonusspillet Gratis spin
  • Bonusspillet Skat

Spillets gang og udvidet funktioner

• Sådan spilles spillet

Almindelige symboler

Almindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige gevinstkombinationer på aktive paylines.

Regler for almindelige symboler:

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. payline.

Wild-symbol

1

Neptun-symbolet er et wild-symbol.

Regler for wild-symboler:

• Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Erstatter ikke Bonusskat-symbolet.
  • Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.

Scatter-symbol

2

Havfrue-symbolet er et scatter-symbol.

Udbetalingsregler for scatter-symbolet:

• Dette symbol fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scattersymbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af dit samlede bet.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Tre eller flere Havfrue-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.

Bonusspillet Skat

3

Tre eller flere Bonusskat-symboler, som vises på række på en aktiveret payline, udløser bonusspillet Skat. Mindst ét af symbolerne skal vises på det første hjul.

Regler for bonusspillet Skat:

• Du vælger objekter for at afsløre tilfældige bonusgevinster.
  • Der vises tolv objekter. Bag hvert objekt er der en tilfældig bonusgevinst.
  • Det antal symboler, der aktiverede bonusspillet, angiver, hvor mange objekter du kan vælge.
  • De gevinster, der vises i bonusspillet, er allerede ganget med det antal mønter, du satser pr. payline. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
  • Du vinder summen af alle de bonusgevinster, du får vist.
  • Bonusspillet Skat kan aktiveres under bonusspillet Gratis spin.

Bonusspillet Gratis spin

2

Tre eller flere Havfrue-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.

I dette spil:

• Du får tildelt ti gratis spin.
  • Alle gevinster tredobles under de gratis spin. Denne multiplikator gælder ikke for bonusspillet Skat gevinster.
  • Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.
  • Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.
  • Hvis der er fordelt tre eller flere havfrue-symboler på hjulene under bonusspillet Gratis spin, vinder du yderligere gratis spin. De ekstra gratis spin tilføjes til det resterende antal gratis spin.
  • Bonusspillet Skat kan aktiveres under bonusspillet Gratis spin.
  • Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster

Sådan spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination på paylinen. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

I dette spil:

• Der er 15 paylines.
  • Paylines er ikke permanent aktiverede for hvert spin, så du kan til- eller fravælge paylines.
  • Du kan satse op til 5 mønter pr. payline.
  • Alle Udbetalingstabellerne viser antallet af mønter, der er vundet for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.

Hvad vil du foretage dig?

Placer et bet og spil

1. Vælg dit bet-beløb. Hvordan?
    • Klik på Møntbeløb (+) eller (-) for at vælge den møntstørrelse, du vil satse.
    • Klik på Vælg linjer for at øge antallet af paylines, du vil satse på.
    • Klik på Vælg mønter for at øge antallet af mønter, du vil satse.
    • Klik på Sats Maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb. Dette konverterer det antal mønter, der satses og antallet af aktiverede paylines til det maksimalt tilladte bet.
  2. Klik på Spin.
    • Hvis du har en vinderkombination på en payline, fremhæves gevinsten på hjulene.
    • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
    • I nogle slotmaskiner forvandles Spin-knappen til en Stop-knap. Klik på Stop for at få vist dit spinresultat hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

AutoPlay, Indstillinger og Statistik

Du kan ændre indstillinger og få vist statistik for spil ved at bruge knapperne Indstillinger eller Statistik.

Du kan også spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge AutoPlay eller AutoSpin. I nogle spil er AutoPlay kun tilgængelig i eksperttilstand.

Hvert spil har forskellige indstillinger og AutoPlay-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.

Hvad vil du foretage dig?

Lær mere om AutoPlay-indstillingerne

Indstillinger for AutoPlay varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

AutoPlay-indstillinger

Antal spin

Angiv det antal gange, slothjulet skal køre rundt i løbet af din AutoPlay-session.

Antal sekunder mellem spin

Indstil tidsrummet mellem AutoPlay-spin.

Indtil stop

Fortsæt Autoplay, indtil du trykker på Stop-knappen. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Stop, når gevinsten overstiger eller er lig med

Stop spin, hvis det antal credits, der vindes på et spin, er større end eller det samme som det valgte beløb.

Stop, når der er jackpot

Stopper spin, hvis jackpotten vindes.

Stop ved en vilkårlig gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop, hvis credits stiger med

Stop sessionen, hvis antallet af credits hæves med det valgte beløb.

Stop, hvis credits falder med

Stop sessionen, hvis antallet af credits sænkes med det valgte beløb.

Stop ved en funktion

Stopper, hvis gratisspin eller en anden bonusfunktion udløses.

Start AutoPlay uden at dialogboks

Du kan starte sessioner uden at få vist AutoPlayvise denne                     indstillingerne, hvis du bruger dine gemte indstillinger eller standardindstillingerne.

Slå eksperttilstand til
  1. Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay.

Spil en AutoPlay-session

1. Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
  2. Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
  3. Klik på AutoPlay.
    • I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlay-sessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop. Stop-knappen har ikke indflydelse på spinresultatet.
    • I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.

Lær mere om spilindstillingerne

Spilindstillinger varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Hurtigt spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Hurtigt spin i Gratis spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Deaktiver funktionen Gamble

Deaktiverer funktionen Gamble under slotspillet.

Lydindstillinger

Viser en række lydindstillinger.

Slå filmspins fra

Viser spillet med eller uden et udvalg af videoklip i baggrunden, når hjulene drejer.

Grafik

Viser spilgrafikken med grundlæggende eller udvidede effekter.

Effekter af høj kvalitet

Spiller med eller uden effekter af høj kvalitet.

Skjul respin-pris

Viser eller skjuler respin-prisen, når du holder musen over en Respin-knap.

Rækkefølge for stop på hjulet

Viser indstillinger for hjulets stopperækkefølge.

Saldo-, bet- og gevinstværdier

Viser disse værdier i det aktuelle spil i mønter eller credits.

Aktiver 3D-stereo

Gør det muligt at skifte mellem 3D-tilstand og standardtilstand.

Rediger avatar

Du kan tilføje et avatar-billede eller redigere et eksisterende avatar-billede.

Skift spilindstillinger
  1. Klik på Indstillinger.
  2. Vælg de ønskede indstillinger.
  3. Klik på OK.

Lær mere om spilstatistik

Spin-resultater

Viser det antal spin, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spin pr. time.

Højeste gevinster

Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Vis spilstatistik

Statistik gælder kun for den nuværende spilsession. Når du afslutter spillet, vil statistikken blive nulstillet.
  1. Klik på Statistik (%).
  2. Få vist din aktuelle spilstatistik.
  3. Klik på OK.

Seneste opdatering: 16-05-2018