Legacy of Ra Megaways

INTRODUKTION

Rejs til det gamle Egypten og søg lykken i denne MEGAWAYS™ spillemaskine!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at vælge beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (indsatserne kan variere afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospin-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler. WILD ERSTATTER ALLE SYMBOLER UNDTAGEN BONUSSYMBOLER.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges sammen med et andet til at danne en gevinst af 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 5 symboler.
  • Alle spins kan have op til 15.625 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Gratis Spins

• Hvis der opnås 3 eller flere Bonus Scatter-symboler på hjulene, bliver der tildelt 10-50 Gratis Spil.
  • Først i hvert gratis spil vælges der et tilfældigt special-symbol. Hvis der er nok special-symboler på hjulene under Gratis Spil, udvider de sig og dækker alle placeringer på hjulet, og udbetaler fra alle placeringer på gevinstlinjen, og tildeler straks en gevinst på alle gevinstlinjer.
  • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Gratis Spins.

Ra Bonus-indsats (afhængig af operatørens konfigurationer)

• Ra Bonus-indsatsen kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når hjulene aktiveres og spinner, garanteres mindst 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins.
  • Ra Bonus-indsatsen spilles ved 100x samlet indsats.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil i at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

RTP :

Tilbage til afspiller til dette spil er 96.01%

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000x indsatsen - hvad der end kommer først (afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 17-06-2019