King Kong Island SM

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle kredit indsatser ganges med kreditværdien.
  • Gevinster udbetales fra venstre til højre. startende på hjulet yderst til venstre.
  • Vælg kredits per spin (25, 50, 75, 100 eller 125).
  • Kun den højeste kombination udbetales.
  • Gevinstoversigt beløb, der først vises, er baseret på de aktuelle kreditter valgt.
  • Vundet-feltet viser gevinster i kredits.
  • GATE BONUS gevinster lægges til gevinsterne vist i VUNDET-feltet.
  • 243 måder at vinde på.
  • Klik på SPIN eller mellemrumstasten (Kun flash) for at gentage det forrige spil.
  • Scatter gevinster (Hvis tilgængelige) lægges sammen med hjul-gevinster.
  • WILD erstatter alle symboler, undtagen GATE BONUS-symbolet.
  • Højere værdibetegnelse: 1K=1000, 1M=1.000.000, 1B=1.000.000.000.

GATE BONUS regler:

• Gate-symbolet kan forekomme på alle hjul.
  • Alle symboler kan vises under Gate-symbolet, undtagen WILD-symboler.
  • Under en spillerunde, er symbolet bag Gate symbol den det samme for alle forekomster af Gate symbol

Autospin

• I lande hvor dette bonusspil er tilgængeligt, kan dit spil gentages 5, 10, 20, 50 eller 100 gange.
  • Kun flash
    • Klik på autospin-knappen og vælg et antal i pop-up menuen.
    • Klik på STOP for at afbryde autospin.
  • Kun på mobilen.
    • Klik og hold spin-knappen nede for at aktivere autospin elller gå til autospin i spilmenuen.