Crown of Valor

Om spillet

CROWN OF VALOR er en 5X5 videospillemaskine med 20 basisindsats-klyngebetalinger og Tumble Mechanics, Burning Wilds og Wild Fire-funktioner. Der er et Bonusspil med Gratis Spil og Tumble multiplikatorer.

Den teroretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.16%.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.

Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.

Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.

Klyngegevinst-betalinger betaler for klynger på 5 eller flere symboler, der berører hinanden. Kun den højeste gevinst pr. symbolklynge udbetales.

Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.

Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.

De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.

Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.

Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.

Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.

Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.

På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.

Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.

Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.

’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Særlige spilfunktioner

TUMBLE MECHANICS

Tumble Mechanics er tilgængelige i både grundspillet og bonusspillet. Alle symboler, der er en del af en gevinstgivende klynge, bliver fjernet. De tomme pladser fyldes op med symboler, der falder ned fra oven. Eventuelle nye gevinster tilføjes til den eksisterende gevinst. Tumbling afsluttes, når der ikke er flere gevinstgivende klynger.

WILD FIRE

Kun i grundspillet; hvis måleren fyldes op aktiveres Wild Fire-funktionen, hvor 4 Burning Wild-symboler bliver placeret på vilkårlige symbol-positioner på hjulene undtagen på eksisterende Bonus Scatter og Wild-symboler.

WILD FIRE MÅLER

I grundspillet øger hver gevinstgivende tumble måleren med én. 18 gevinstgivende tumbler vil udfylde måleren. Måleren er kun aktiv i grundspillet og nulstilles til nul, efter den er fyldt op og har udløst Wild Fire-funktionen. Måleren lagres i henhold til specifikke indsatsmuligheder. Der er ikke en måler under Gratis Spil.

Særlige symboler

BURNING WILDS

Alle klyngegevinster tumbler 1 Burning Wild-symbol ind på gitteret i en vilkårlig kolonne oven på de resterende symboler. I både grundspillet og Bonusspillet starter multiplikatormåleren på én. Alle Burning Wild-symboler, der indgår i et klyngegevinstmønster, forøger den aktuelle multiplikator med én. Alle gevinster i det aktuelle spin bliver multipliceret med den aktuelle multiplikatorværdi. Multiplikatormåleren forbliver på den akkumulerede værdi indtil afslutningen af spinnet og nulstilles mellem hvert spin i grundspillet.

Burning Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Bonus Scatter-symboler.

Burning Wild-symbolet vurderes separat i hver involveret symbolklynge.

Burning Wild-symbolet betaler ikke i sig selv.

Burning Wild-symbolet fjernes før tumbling for at tilføje en multiplikator, hvis det er involveret i en eller flere klyngegevinster.

BONUS SCATTER

3 eller flere Bonus Scatter-symboler udløser Bonusspillet i et spin i grundspillet. Under Bonusspillet føjer et hvert Bonus Scatter-symbol endnu et gratis spil til de resterende gratis spil.

BONUSSPIL

3 Bonus Scatter-symboler på et enkelt hjul giver 10 Gratis Spil.

4 Bonus Scatter-symboler på et enkelt hjul giver 14 Gratis Spil.

5 Bonus Scatter-symboler på et enkelt hjul giver 18 Gratis Spil.

TUMBLE MULTIPLIKATOR & Multiplikator-indikator i BONUSSPILLET

Tumble Multiplikator forekommer i et hvert gevinstgivende tumble og øger den aktuelle spil-multiplikator med 1. Multiplikatoren starter med 1 og forbliver det samme i hele Bonusspillet. Alle Burning Wild-symboler, der er involveret i en gevinst, øger også spil-multiplikatoren med 1. Gevinsterne fra symbolklyngerne multipliceres med den akkumulerede multiplikatorværdi. Den akkumulerede multiplikatorværdi nulstilles ved afslutningen af Bonusspillet. Alle Bonus-symboler, der lander under Bonusspillet føjer et ekstra gratis spil til de resterende gratis spil.

Købs-Funktion

Købs-Funktionen kan kun aktiveres i Grundspillet. Ved at betale 80x indsatsen kan du købe adgang til Bonusspillet. De købte Bonusspils GRATIS SPIL udløses med 3 - 5 vilkårlige BONUS SCATTER. Teoretisk tilbagebetaling af Købs-Funktionen er 96.48%. Købs-Funktion er måske ikke tilgængelig alle steder.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 10-06-2021