Snake Arena

Spiloversigt

"Snake Arena" er en spilleautomat med 5 hjul, 5 linjer og 30 gevinstlinjer. Spillet spilles altid med alle aktive betalingslinjer.

Spilleregler

• “Snake Arena” er en spillemaskine med 5 hjul, 5 rækker og 30 Spillet spilles altid med alle udbetalingslinjer aktiveret.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.25%.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har

Featuren Free Spins

• Rammes slangehovedet på hjul 1 og et riddersymbol på et hvilket som helst andet hjul, udløses
  • Under featuren Free Spins, lander et riddersymbol på ethvert
  • Nye spin tildeles, indtil hjul 2-5 er fyldt op af slangen eller slangen ramler ind i sig
  • Før et nyt spin vil slangen bevæge sig mod ridderen. Slangen tager den kortest mulige vej med højest en drejning uanset slangehovedets oprindelige Hvis der er to af sådanne veje, gælder følgende:
  • Om muligt tager slangen altid en vej, så den når
  • Hvis begge veje fører til ridderen, vælger den tilfældigt en
  • Hvis ingen af vejene når ridderen, ramler slangen ind i sig selv, og der tildeles ikke flere spins.

Featuren Wild jagt

• Featuren "Wild jagt" kan ske tilfældigt under et
  • Slangen kigger ud fra over et tilfældigt hjul, og ridderen kigger ud fra under et hjul samtidigt. Dette gentages op til tre
  • Hvis de kigger på samme hjul, bliver det hjul wild, og processen
  • Hvis de ikke har ramt samme hjul ved tredje forsøg, bliver der ikke flere wild hjul, hjulene stopper og eventuelle gevinster
  • Featuren "Wild jagt" tildeler 1-5 wild

Køber "Free Spins"

• Køb af "Free Spins" kan kun ske i grundspillet
  • Købte "Free Spins" spilles med 70x din normale
  • Køb af "Free Spins" garanterer, at featuren "Free Spins" udløses.

Free Spins

Featuren "Free Spins" udløses ved at ramme slangehovedet og ridderen.

Før et nyt spin bevæger slangen sig mod riddersymbolet. Hvis slangen når til ridderen, spiser den ham, hvilket får slangen til at vokse i længde, og et nyt spin starter. Hvis slangens krop er i vejen, ramler slangen ind i sig selv, og featuren "Free Spins" slutter.

Hvis slangen fylder alle positionerne på hjul 2-5 op, slutter featuren "Free Spins",og en yderligere præmie på 1000x indsats tildeles.

Wild jagt

Featuren "Wild jagt" udløses tilfældigt. I featuren "Wild jagt" bliver 1-5 af hjulene wild.

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte. For at bruge autospil skal du

trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant. Under spillet kan du altid se,

hvor mange autospilspin du har tilbage. Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.