Nikola Tesla's Incredible Machine

Velkommen til NIKOLA TESLA'S INCREDIBLE MACHINE™ videospilleautomat med Eksploderende Wilds, Wild Erstatninger, Hjul Klon og Free Spin tilstand med Niveau Op System.

OM SPILLET

NIKOLA TESLA'S INCREDIBLE MACHINE™ er en 5 hjul videospilleautomat med 25 faste gevinstlinjer, som har Eksploderende Wilds, en Wild Erstatnings funktion, en Hjul Klon funktion og Free Spins med Niveau Op System.

Almindelige Symboler

• Vindende kombinationer udløses fra venstre mod højre. Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
  • Alle gevinster udregnes pr. gevinstlinje med den valgte indsats (og ikke med den samlede indsats).
  • Kun den højeste gyldige kombination for hver gevinstlinje vil blive udbetalt.
  • Under Free Spins udløses vinderkombinationer fra begge sider, men kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje fra begge sider udbetales.

Wild Symbol

Wild Symbolet kan erstatte alle andre symboler for at færdiggøre en vindende kombination. Det erstatter ikke Free Spins Scatter Symboler og Niveau-Op Scatter Symboler.

Free Spins Scatter Symbol

Free Spins Scatter Symboler kan ikke blive erstattet af Wild Symbolet.
Hvis du får 3, 4 eller 5 Free Spins Scatter Symboler - uanset deres placering - bliver du tildelt hhv. 8, 10 eller 12 Free Spins.

• 4 Free Spin symboler giver 10 Free Spins
  • 5 Free Spin symboler giver 12 Free Spins

Under Free Spins udløses vinderkombinationer fra begge sider, men kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje fra begge sider udbetales.

Free Spins og energiudladnings funktionen kan ikke blive genudløst.

Free Spins og energiudladnings funktionen bliver spillet med de samme linjer og indsats som det udløsende spin.

Free Spins og energiudladnings funktionen kan ikke udløses på samme tid i basisspillet.

Forud for første Free Spin bliver en Fast Wild placeret på den midterste position på hjulene (3. hjul, 2. række). Free Spins starter på Niveau 1. Under Free Spins kan Niveau-Op Scatter symbolet komme på spillets 1. eller 5. hjul. Hvis den kommer, vil Free Spins Niveauet blive øget med 1 og op til maksimum 5. Niveau Op Scatter symboler forekommer ikke på Free Spin Niveau 5. For hvert erobret niveau vil et Fast Wild symbol blive placeret tilfældigt på hjulene 2-4 direkte ved siden af den oprindelige Faste Wild.

Andre wilds, der dukker op under denne funktion, forbliver ikke fast/klæbrig i Bonus/Free Spins.

Under Free Spin vil yderligere Free Spins blive tildelt så længe et Niveau Op bliver udløst af et Niveau Op Scatter Symbol på det sidste Free Spin.

ENERGIUDLADNING FUNKTION

Så snart 3 ens symboler (bortset fra Wild symboler og Free Spin Scatter symboler) lander på det 3. hjul bliver energiudladnings funktionen aktiveret, mens Bonus Spins med 1 af 3 Bonus funktioner (Eksploderende Wilds, Hjul Klon eller Wild Erstatning) vil blive udløst tilfældigt.

De lave symboler Knægt, Dame, Konge og Es giver 3 Bonus Spins. De høje symboler Kondensator, Briller og Ur giver 5 Bonus Spins.

Free Spin funktionen kan ikke blive udløst fra Energiudladnings funktionen.

ENERGIUDLADNING I

EKSPLODERENDE WILD

Efter energiudladnings funktionen er udløst, vil 2 eller 3 tilfældige symboler på hjulene blive erstattet af faste Wild Symboler. Bonus Spins starter. Under Bonus Spins vil de Faste Wild Symboler forblive på skærmen.

Andre wilds, der dukker op under denne funktion, forbliver ikke fast/klæbrig i Bonus/Free Spins.

ENERGIUDLADNING II

WILD ERSTATNING

Efter energiudladnings funktionen er blevet udløst, vil et tilfældigt symbol (Es, Kondensator eller Briller) blive valgt. Hvis det valgte symbol lander på skærmen under Bonus Spins, vil det blive til et Wild Symbol.

ENERGIUDLADNING III

HJUL KLON

Efter energiudladnings funktionen er blevet udløst, bliver 3 tilfældigt udvalgte hjul (1-2-4, 1-3-4 eller 2-3-4) linket sammen, så de altid har de samme symboler på skærmen. De linkede hjul forbliver de sammen under alle Bonus Spins.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg indsatsen.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinst, skal du lægge alle dine gevinster på gevinstlinjerne sammen.
  • For at udregne gevinsten på en enkelt gevinstlinje, skal du tælle antallet af identiske symboler i rækkefølge på linjen fra venstre.
  • I Free Spins kan gevinstlinjer også blive dannet fra højre side. Tæl antallet af identiske symboler i rækkefølge på linjen fra højre. Kun den højeste gevinst fra venstre- eller højre side vil blive udbetalt.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan spillere finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
  • Ovenstående inkluderer ingen Free Spins Scatter symboler.
  • Hvis den vindende kombination starter med 3 Wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Gevinster udbetales i henhold til den dynamiske gevinsttabel.

SPILMULIGHEDER

Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiveret på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slå lydene til eller fra.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Indsats – Ændr indsatsens størrelse ved at ændre indsatsen.
  • Samlet Indsats – Viser indsatsen ganget med antallet af linjer.
  • Maks Indsats – Sæt indsatsen til det højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til går den tilbage til den oprindelige indsats.
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Kredit – Viser din nuværende saldo.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96,2%.

Seneste opdatering: 05-09-2019