Jeff and Scully

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Jeff og hans kammerat Scully er på en tur til ørkenen for at holde en “fest”. Mens de sidder på deres medbragte sofa under ørkenens stjernehimmel, går det op for Scully, at universet udvider sig. Så får Jeff en fed idé til et spil ...

Jeff & Scully er et spil med 7 kolonner og 7 rækker, der kaster symboler af sig med en redrop-funktion. Man vinder ved, at 4 matchende symboler synliggøres i hjørnerne af et rektangulært område hvor som helst indenfor gitteret. Gevinsten udgøres af gevinstområdets størrelse.

Jeff og Scully-symbolerne har ekstra funktioner. Jeff genererer gevinster på alle symboltyper, og Scully genererer flere gevinstområder.

Multiplikator-symboler i et område mangedobler gevinsten. Flere multiplikatorer sammen har en stablende effekt. Udbetalingsmønter belønner dig med straksudbetalinger.

Indsaml 3 bonussymboler indenfor gevinstområdet og udløs et bonusspil med free drops, hvor multiplikatoren og straksbetalingssymboler er sticky, indtil spillet slutter.

Indsamling af 4 bonussymboler udløser et super-bonusspil, hvor multiplikatoren og udbetalingssymboler forøges for hvert nye free drop. Bonusspil kan udløses gentagne gange.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valuta, spilleren har valgt, i infobaren nederst i spilvisningen.

Udbetalingslinjer

Gevinster udbetales, når der er et område med identiske symboler i de fire hjørner.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Der indsamles bonussymboler i et gevinstområde. Der udløses et bonusspil med 10 free drops, når der indsamles 3 bonussymboler. Multiplikatoren og udbetalingsmønter forbliver sticky på deres pladser mellem hvert free drop inde i bonusspillet. Bonusspillet kan udløses gentagne gange. Indsaml 4 bonussymboler og udløs et super-bonusspil, hvor multiplikatoren og straksbetalingssymboler forøges med deres startværdi for hvert nye free drop.

Knapforklaringer

Spilleregler

Jeff & Scully er en spillemaskine med 7 kolonner, 7 rækker, faldende symboler og hjørneudløste gevinstområder.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spilrunde, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.

Gevinster tildeles i spillerens valuta.

Der er to spiltilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symboler erstatter alle udbetalende symboler. En rektangel, der kun har Wild-symboler i hjørnerne, udløser ikke udbetalinger eller andre funktioner.

En spilrunde begynder med nye symboler, der falder ned i et 7x7 gitter.

4 identiske udbetalingssymboler i hjørnerne på en rektangel fra et område udløser en gevinstudbetaling svarende til antallet af celler i området. 3x3, 3x5, 4x7, etc.

Et multiplikationssymbol i et gevinstområde fordobler gevinsten. Flere multiplikatorer har en stablende effekt.

En udbetalingsmønt i et gevinstområde giver en ekstra gevinst, der ganges med indsatsmængden eller spillets maksimale gevinstmulighed

(MAX WIN).

For store områdegevinster på 24 eller flere symboler vil multiplikatorer og udbetalingsmønter i gevinstområdet tælles op med samme værdi, som da de landede indledningsvist.

Et blokeringssymbol giver ingen gevinster og kan ikke udgøre et gevinstområde.

Et bonussymbol i et gevinstområde kan indsamles til brug i et potentielt bonusspil senere.

Et Wild-symbol i hjørnerne af et gevinstområde blive opbrugt og fjernet før eventuelle redrops.

Områdegevinster udløser et redrop, hvor alle multiplikatorer, udbetalingsmønter, bonus- og ubrugte Wild-symboler forbliver sticky, mens alle andre symboler frafalder, og nye symboler dropper ind. Dette gentages, indtil der ikke opstår områdegevinster.

En områdegevinst med røde Jeff-symboler udløser Jeff-funktionen, der udbetaler områdegevinster for hvert symbol indenfor gevinstområdet, på nær Jeff- og Scully-symboler.

En områdegevinst med grønne Scully-symboler udløser Scully- funktionen, der ombytter op til 3 symbolpar, som giver flere gevinstområder.

Bonussymboler, der udgør en del af et gevinstområde, indsamles til et bonusspil.

Der udløses et bonusspil med 10 free drops, når der indsamles 3 bonussymboler.

Bonusspillet starter med et nyt symbolsæt - dog bliver multiplikatorerne og udbetalingsmønterne i gitteret.

Multiplikatorer og udbetalingsmønter forbliver sticky gennem hele bonusspillet.

Der udløses et super-bonusspil med 10 free drops, når der indsamles 4

bonussymboler.

Under super-bonusspillet tælles værdien af multiplikatorer og udbetalingsmønter op med deres startværdi for hvert nye free drop. Værdierne er begrænsede til 666. Udbetalingsmøntens MAX WIN kan ikke stige i værdi.

Bonusspillet genudløses med 10 ekstra free drops, når du samler 3 eller 4 bonussymboler. Et bonusspil kan opgraderes til et super-bonusspil, men et super-bonusspil kan ikke nedgraderes til et bonusspil.

Gevinster udbetales i slutningen af runden.

Den maksimale gevinstrate i et spil er begrænset til 10 000x den valgte indsats.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

SUPERBONUS:

Køb en spilrunde, der udløser super-bonusspil med sticky multiplikatorer og øgende udbetalingsmønter for hvert nye free drop. Prisen er 500x indsatsen.

KØB BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser et bonusspil. Prisen er 100x indsatsen.

JEFF eller SCULLY:

Garanterer, at der udløses en Jeff- eller Scully-funktion Ethvert bonusspil udløser én af disse i hvert free drop. Prisen er 25x indsatsen.

MAX GRID:

Der er ingen blokeringssymboler i gitteret. Prisen er 10x indsatsen.

BONUSJAGT:

Køb en spilrunde med et af dine bonussymboler, og få en højere chance for at udløse en bonus. Prisen er 3x indsatsen.

Køb en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, og vælg dernæst en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og tryk så på Spin-knapen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 26-10-2023