Book of Inti

Om Book of Inti

Book of Inti er en spillemaskine med fem hjul og 10 faste betalingslinjer, inklusive:
Almindelige symboler
Wild symbol
Gratis Spil funktion
Book of Inti Hjul
Specielle udvidende symboler

Spilleregler

Generelt
Klik på Total Indsats eller brug pilene på siden af boksen for at hæve eller sænke indsats pr. spil.
Den totale indsats vises hele tiden, og denne vil blive debiteret din saldo for hvert spil. Dette spil anvender ikke Mønter.
Alle udbetalingstabeller viser de gevinster, der vindes for hver kombination.
Kun en almindelig gevinstkombination udbetales pr. betalingslinje, og du får udbetalt værdien af den største gevinst.
Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination er spillet slut, og du kan spille igen.
Klik på de 2 trekanter på Spil knappen under automatisk afspilning, for at springe over eventuelle animationer på det spil.
Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Almindelige symboler
Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en aktiv betalingslinje.
Gevinstkombinationer betaler fra venstre til højre, og beløb beregnes derefter som en multiplikator af indsats pr. linje.

Wild symbol

Dette symbol erstatter andre symboler for at fuldende gevinster.
Tre eller flere Wild-symboler udløser gratis spil.

I gratis spil kan de udvidende symboler ikke erstattes af Wild-symboler.
Tre eller flere Wild-symboler hvor som helst vil udbetale en multiplikator af din samlede indsats. Denne gevinst vil blive tilføjet til enhver linjegevinst.
Multiplikatorerne for den samlede indsats er: x2 for 3 Wilds, x20 for 4 Wilds og x200 for 5 Wilds.

Gratis Spil funktion
8 Gratis Spil tildeles med en chance for at genudløse.
Gratis Spil kan genudløses på samme måde, som det første sæt blev udløst.
Før de gratis spil starter, præsenteres spilleren for Book of Inti hjulet.
Det yderste hjul bestemmer det specielle udvidende symbol for gratis spil.
Det midterste hjul giver yderligere gratis spil.
Det indvendige hjul fjerner et symbol fra hjulene under varigheden af gratis spil
Land på et gyldent segment for at komme videre til det næste hjul.
Hvis gratis spil genudløses, tildeles der endnu et spil på hjulet.
Hvis alle symboler er blevet fjernet fra hjulet, tildeles der kun 8 ekstra gatisp spil.
De udvidende symboler fremhæves som gyldne under de gratis spil.
Hvert specielt udvidende symbol, der aktiveres, udvides til at dække hjulet, så det dækker alle 10 betalingslinjer.
Det specielle symbol udvides kun, når der kan gives ekstra præmier langs de aktive betalingslinjer for gevinstkombinationer.
Udvidede symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at give en gevinstkombination.
Flere symboler kan stables eller fjernes fra de gratis spil.
Den sidste indsats du foretog i spillet bruges som indsatsen i gratis spil.
Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.

Spilindstillinger

Du kan ændre dine indstillinger for spil og lyd.
1. Klikindstillinger.
2. Vælg de ønskede indstillinger.
3. Luk vinduet for at returnere til spillet.

Tilgængelige indstillinger:

Lydeffekter Indstil styrken for lydeffekter i spillet eller sluk helt for dem.
Musik Indstil styrken for musik i spillet eller sluk helt for den.
Turbo Indstil hastigheden for hjulene. Dette ændrer ikke resultatet af spillene.

Nogle indstillinger (Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Spilindstillinger

Vare

Beskrivelse

Total indsats

Viser din igangværende indsats pr. spil. Klik pilene (op eller ned) for at ændre indsatsen, eller klik beløbet for at vælge indsatsen manuelt.

Saldo boks

Viser din saldo.

Gevinst boks

Viser din gevinst efter et spil med gevinst samt gevinstlinjer.

Sidste Gevinst boks

Viser din sidste gevinst.

Spil knap

Starter spillet.

Stop knap

Viser resultatet af dit spil hurtigere. Dette ændrer ikke resultatet af spillet.

Autospil knap

Åbner Autospil-menuen, der giver dig mulighed for at sætte dine indstillinger og bruge Autospil-funktioner.

Indstillinger knap

Gør det muligt at justere indstillingerne i spillet (lydstyrke, lydeffekter, musik, turbospil).

Menu knap

Åbner spilinformation om betalingslinjer, udbetalinger, specialfunktioner og spilleregler.

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den totale indsats fra spillere i et specifikt spil, der bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fast og ændres ikke.
Dette spil har en RTP på 96.06%.

Seneste opdatering: 11-05-2021