Piggy Bank Megaways

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende retning på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

6

Antal rækker

3-7

Antal retninger

Op til 117.649 Megaways

Antal mønter du kan satse

20 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospil-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Ja

Scatter-symboler

Ja

Bonus-runde

Ja (Piggy Rich Cash Respins)

Free spins

Nej

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Standard spil: 95.98

Piggy Bank Bonus Buy: 97.00%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre. Gevinster på forskellige måder lægges sammen. Kun den højeste gevinstgivende kombination på hver måde udbetales. Gevinster fra Free Spins føjes til den samlede gevinst.

Autospilfunktionen starter ikke automatisk free spins - spillerens input er påkrævet.(Gælder kun for visse lande)

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

 1. Klik på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på1  for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Klik på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

 1. Tryk på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på 1 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
 2. Tryk på 6 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Megaways

Bemærk: Megaways under license from Big Time Gaming: Megaways under licens af Big Time Gaming.

Hvert spin kan have op til 117.649 gevinstmuligheder. Gevinster gives for tilstødende symboler fra venstre mod højre, startende fra hjul 1, uanset størrelse.

3.2. Cascading Wins

Symboler spinner til positioner og danner en række Megaways. Alle synlige gevinster starter en kaskade.

Symboler i gevinstgivende kombinationer eksploderer, og nye symboler falder på plads. Kaskader fortsætter, indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

Bemærk: Scatter-symboler kan ikke brydes ned og forbliver på skærmen, indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

3.3. Wild

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler undtagen Scatter-symboler for at danne gevinstgivende kombinationer.

Wild-symboler findes kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

3.4. Max Megaways

Under hvert betalt spin kan Max Megaways-modifikatoren blive udløst. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket får hjulene til at lande det maksimale antal mulige Megaways (117.649).

3.5. Bonus Add

Under hvert betalt spin kan Bonus Add blive udløst. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket giver mulighed for at udløse Piggy Rich Cash Respins.

Bemærk: Udløsning af Piggy Rich Cash Respins er ikke garanteret med Bonus Add-modifikatoren.

3.6. Piggy Rich Cash Respins

5 eller flere Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Piggy Rich Cash Respins - der gives 3 respins i starten, som spilles på et specielt sæt af hjul, hvor der kun kan fremkomme Scatter-symboler.

Respins starter med de oprindelige Scatter-symboler på deres pladser og antallet af Megaways låst på det udløsende antal igennem hele funktionen.

Når som helst der landes mindst et nyt Scatter-symbol på hjulene under Piggy Rich Cash Respins, nulstilles antallet af respins til 3. Alle Scatter-symboler, der landes under respins, forbliver på plads, indtil funktionen afsluttes.

Hvis et Mini, Major eller Mega Scatter-symbol lander i syne, tildeles det beløb, der vises i det relevante panel - det samme som med alle andre Scatter-symboler.

Derudover, hvis et helt hjul er fyldt med Scatter-symboler, tildeles den relevante multiplikator (lig med antal pladser på hjulet, der er vist over hjulet), og alle Scatter-symboler på det hjul multipliceres.

Piggy Rich Cash Respins slutter, når der ikke er flere Scatter-symboler på det særlige hjulsæt, eller når alle pladser på det særlige hjulsæt er fyldt.

Ved afslutningen af respins-funktionen tilføjes summen af værdierne fra hvert Scatter-symbol i syne til din saldo.

Bemærk: De værdier, der vises på Scatter-symboler er x den samlede indsats. Under Piggy Rich Cash Respins kan man ikke ændre sin indsats.

Initial Symbols = Indledende symboler
BONUS_BUY_ENTERED = Piggy Bank Bonus
Bonus buy = Bonus buy
BONUS GAME = Piggy Rich Cash Respins
RespinsLeft = Piggy Rich Cash Respins tilovers
RespinsUsed = Piggy Rich Cash Respins spillede

3.7. Piggy Bank Bonus Buy

Piggy Bank Bonus Buy koster 50 x den Samlede Indsats (1.000 mønter).

Et Piggy Bank Bonus Buy-spin udløser garanteret Piggy Rich Cash Respins.

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

 4

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 5

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
 • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 7

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 10

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 11

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 12

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

 4

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

 5

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

 • information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
 • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

 7

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

 9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

 10

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 11

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

 12

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL2  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR17  for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK18  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL19  for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL 2 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
 • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
 • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
 • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR  17for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK18  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL  19for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 06-09-2022