Jammin' Jars

SPILINFORMATION

Jammin Jars er et spil om at matche symboler med 8 rækker og 8 kolonner.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

Cluster Gevinster opnås ved at få 5 eller flere symboler ved siden af hinanden, enten lodret eller vandret. Symboler kan bidrage til flere Cluster Gevinster.

Cascading og Collapsing

Ved starten af spillet fjernes alle symboler fra det foregående spil fra brættet, og nye symboler falder ned fra toppen af skærmen.

Når en Cluster Gevinst forekommer, bliver alle symboler, der bidrager til Cluster Gevinsten, fjernet, og brættet falder nedad. Ligeledes falder der nye symboler ned fra toppen af skærmen for at udfylde alle åbne positioner på brættet.

Jam Jar- symbol

Jam Jar-symbolet er et Wild-symbol, der erstatter alle andre symboler.

Hvis et Jam Jar-symbol bidrager til en Cluster Gevinst, rykker symbolet tilfældigt til en tilstødende åben position, før det næste Collapse sker.

Når der sker et sammenbrud, bliver alle Jam Jar-symboler holdt på plads.

Hver forekomst af et Jam Jar-symbol har en multiplikator tilknyttet. Hver multiplikatorværdi starter som 1X. Den nuværende multiplikatorværdi anvendes ved alle gevinster, som Jam Jar-symbolforekomsten bidrager til. Efter en forekomst af et Jam Jar-symbol bidrager til et hvilket som helst antal Cluster Gevinster, forhøjes den tilhørende multiplikatorværdi med 1.

Jam Jar-symbolet er et Scatter-symbol. Hvis 3 eller flere Jam Jar-symboler lander på et hvilket som helst sted, udløses Gratis spil-funktionen.

Gratis spil-funktionen

Hvis 3 eller flere Jam Jar-symboler lander på et hvilket som helst sted, udløses Gratis spil-funktionen.

Hvis et Jam Jar-symbol bidrager til en Cluster Gevinst, rykker symbolet tilfældigt til en tilstødende åben position, før det næste Collapse sker. Dette sker også, før der sker et Cascade.

Når der sker et fald eller et sammenbrud, bliver alle Jam Jar-symboler holdt på plads.

Regnbue Funktion

Regnbue Funktionen udløses tilfældigt efter et ikke-gevinstgivende Collapse eller Cascade.

Når Regnbue Funktionen udløses, animeres en regnbue over brættet og lægger et eller flere Kæmpefrugt-symboler af samme slags til brættet. Kæmpefrugt-symbolerne vil omdanne alle positioner, de dækker, til den samme slags frugtsymbol som Kæmpefrugt-symbolerne.

Jam Jar-symboler kan ikke omdannes af Kæmpefrugt-symboler.

Denne funktion er ikke tilgængelig under Gratis Spil-funktionen.

Yderligere information

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.83%.

Version 2.0.17 26-03-2021

Seneste opdatering: 05-05-2021