Sweet 27

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Sweet 27 er et videoslotspil med 3 hjul og 27 faste gevinstlinjer. Drej de søde sager for at afsløre deres kontante gevinster. Når wild-symbolet vises, udløser det 2 gratisspil og ruller over hjulene, hvor det kan give flere dejlige gevinster.

Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol på hjulene for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Når det forekommer på hjul 3, udløser det en rullende wild-funktion og tildeler 2 gratisspil. Ved hvert gratis spil ruller wild-symbolet 1 hjul mod venstre, hvor det kan udløse flere gevinster. Hvis der forekommer et andet wild-symbol under gratisspil, ændres de resterende gratisspil til 2 ved at tilføje enten 1 eller 2 gratisspil og øge multiplikatoren med en! Den maksimale multiplikator er x3. Det maksimale antal genspil er 9.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.10 %.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 16-05-2018