Farmyard Bonanza

Mål:

• Farmyard Bonanza er en spillemaskine med fem hjul og 10 faste betalingslinjer. Symboler betaler fra venstre mod højre bortset fra scattersymbolet, som betaler ved visning.
  • Tre eller flere scattersymboler i visningen udløser free spins-funktionen.
  • Funktionen "gyldent æg" udløses, når gyldent æg sammen med wildsymbolet vises, uanset positionen på hjulene under free spins-runden.
  • Særlige, farvede æg er aktive i funktionsrunden.
  • Indsamling af et farvet æg giver 2 yderligere free spins og indsamles i rækkefølge langs en sti over hjulene.
  • Færdiggør stien for at opnå gyldent æg-runden.

Sådan spiller du

• Valg af "INDSATSER": En standardindsats indstilles, når spilleren starter spillet. Spillere kan ændre indsatsværdien i computertilstand ved at klikke på knapperne + eller -, og i mobiltilstand med indsatsvælgeren i menuen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på "MAKS. INDSATS" for at afgive den maksimale indsats. Denne mulighed vil blive deaktiveret, hvis spillerens saldo er utilstrækkelig.
  • Spin: For at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS, skal du klikke på SPIN-knappen. I computertilstand findes spin-knappen i midten af skærmen. Men i mobiltilstand findes den i bunden af skærmen i stående visning og i højre side af skærmen i landskabsvisning.
  • Gentag indsats/Ændr indsats: Indsatsen for det næste spin vil være den samme som det beløb, der blev satset på det foregående spin. Klik på knappen "SPIN" for at spille med den samme indsats.
  • Gevinstoversigt: Ved at klikke på ikonet "i" over indsatspanelet kan spillere tilgå udbetalingstabellen. Spillere kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet på skærmen Gevinstoversigt. I mobilvisning kan spillere tilgå udbetalingstabellen ved at klikke på menuen og vælge udbetalingstabellen.
  • Volumen: Hvis du vil slå lyden til eller fra, skal du klikke på lydstyrkeikonet.
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo vises under "SALDO", når den ønskede indsats er blevet afgivet, og hjulene har drejet. Summen af de beløb, der vises under saldomåleren (herunder den samlede indsatsværdi), repræsenterer spillerens aktuelle spilsaldo. Spilsaldofeltet vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIN': Vælg muligheden AUTOSPIN for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen være deaktiveret.
  • For at konfigurere Autospins skal du klikke på Autospin-knappen, som vil åbne vinduet, og derefter markere afkrydsningsfelterne/indstillingen, du vil spille Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • Klik på knappen Autospin for at stoppe AUTOSPIN-funktionen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maksimalt 100 spins og spille, indtil spillersaldoen er mere end den samlede indsats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er angivet i den numeriske tekstboks.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • I spillepengetilstanden vil "AUTOSPIN"-muligheden blive deaktiveret.

Spilindstillinger:

• For at konfigurere spilindstillinger skal du klikke på "indstillinger" nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lydikonerne.
  • Lydstyrke: Lydstyrken for lydeffekter kan justeres med en skyder.
  • Lydeffekter: Slå tænd/sluk-knappen til/fra for at aktivere eller deaktivere lydeffekter som gevinstanimationslyde.
  • Baggrundsmusik: Slå til/fra for at aktivere eller deaktivere baggrundsmusikken for spilniveauer.
  • Lynspil: Når du vælger denne mulighed, er gameplayet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når denne mulighed vælges, kan mellemrumstasten bruges til at starte et spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på  menuikonet for at se valgmuligheder for Gevinsttabel, Indsatsindstillinger, Indstillinger, ikonet “i”  og Betaling på mobil.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigt muligheden for at se skærmen med  gevinstoversigten .
  • Klik på Tilbage-knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Volumenikonet  for at afspille spilmusik (osv.).
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler::

• Farmyard Bonanza er et spil med fem reels og 10 faste udbetalingslinjer.
  • INDSATSVÆRDIEN kan ændres med knapperne '+' og '-'.
  • Klik på SPIN-knappen for at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS.
  • Gratis spins-funktionen udløses når 3 eller flere scatter-symboler (hane) vises hvor som helst på hjul.
  • Æg-symboler har pengepræmieværdier, der kun er aktive under gratis spins.
  • Særlige æg og gyldne æg vises kun på reel 3 under grundspillet, free spins-funktionen eller gyldne æg-funktionen.
  • Hvis tre eller flere ægsymboler − herunder særlige æg og guldæg − vises på en betalingslinje, vil udbetalingen betales iht. gevinstoversigten i hovedspillet og funktionsrunderne.
  • Bortset fra scatter-symbolet (hane), udbetaler alle symboler på en gevinstlinje fra venstre mod højre, begyndende med reelet længst til venstre.
  • Gevinstoversigten viser gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 fastsatte gevinstlinjer.
  • Alle udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.
  • Scatter-symbolet (hane) giver ikke udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinjer udbetales.
  • Den teoretiske gevinst for spilleren er 93,90 %.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000€, eller det tilsvarende beløb i din valuta, under hovedspillet, gratis spins-funktionen og gyldent æg-funktionen. Yderligere gratis spins og linjegevinster går tabt, hvis den højeste gevinst når grænsen.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via skrivebordet på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Gratis spins-funktion:

• Gratis spins-funktionen udløses når 3 eller flere scatter-symboler (hane) vises hvor som helst på reel-oversigten.
  • Spillere får tildelt 6 gratis spins ved 3 scatter-symboler, 9 gratis spins ved 4 scatter-symboler og 15 gratis spins ved 5 scatter-symboler.
  • Under de gratis spins erstattes scatter-symbolet (hane) af et pigesymbol, som også fungerer som et wild-symbol.
  • Wild-symbolet (med pigen) erstatter alle symboler.
  • Alle normale (hvide) æg-symboler, der vises under gratis spins, indeholder pengepræmier.
  • Et æg-symbol giver 1X multiplikator, 2 æg-symboler 2X, 3 æg-symboler 5X, 4 æg-symboler 10X, 5 æg-symboler 15X og 6 æg-symboler 20X. Disse værdier ganges med den samlede indsats og behandles som en gevinst med pengeværdi.
  • Når et wild-symbol (pige) og et æg-symbol vises på samme tid, 'indsamler' wild-symbolet æggene, og spilleren tildeles summen af de præmier, der er forbundet med hvert æg-symbol. Hvis flere wild-symboler er synlige, gentages processen for hvert wild-symbol.
  • I modsætning til almindelige æg-symboler, indsamles særlige æg- og gyldne æg-symboler kun én gang, også selvom flere wild-symboler er synlige.
  • Under gratis spins vises Scatter-symbolet (med hanen) ikke.

Særlig æg-funktion:

• Under gratis spins føjes særlige farvede æg-symboler til reel-oversigten.
  • Hvis det farvede æg lander med et pigesymbol i visningen, indsamles det farvede æg til stien, der er placeret over hjulene.
  • Hvert farvet æg, der føjes til stien, vil tilføje yderligere to gratis spins.
  • Hvis alle de fem særlige, farvede æg samt det gyldne æg indsamles, vil dette udløse funktionen Det Gyldne Æg.
  • Gyldent æg-funktionen kan også udløses når som helst under gratis spins ved at indsamle både et gyldent æg og et wild-symbolet (pige).
  • Hvis en spiller indsamler gyldent æg-symbolet under gratis spins, vil der blive tildelt 2 ekstra gratis spins for hvert særligt æg, der endnu ikke er indsamlet.
  • Når et særligt farvet æg med et wild-symbolet (pige) udløses under gratis spins
    • Ved indsamling af 1 særligt farvet æg vil symbolet 10 blive fjernet fra hjul i de kommende gratis spins.
    • Ved indsamling af 2 særlige farvede æg vil symbolerne 10, J blive fjernet fra hjul i de kommende gratis spins.
    • Ved indsamlingen af tre særlige farvede æg-symboler, fjernes symbolerne 10, J, Q fra hjul i de følgende gratis spins.
    • Ved indsamlingen af fire særlige farvede æg-symboler, fjernes symbolerne 10, J, Q, K fra hjul i de følgende gratis spins.
    • Ved indsamlingen af fem særlige farvede æg-symboler, fjernes symbolerne 10, J, Q, K, A fra hjul i de følgende gratis spins.
  • Gyldent æg-funktion, der udløses sammen med wild-symbolet (pige), vil altid videreføre gratis spins fra resterende særlige farvede æg-symboler med 2 med ekstra gratis spins, dvs. hvis spilleren udløser gyldent æg-funktionen med wild-symboler efter indsamling af 1 særligt æg, vil spilleren få 8 ekstra gratis spins for 4 resterende særlige æg, der kan indsamles + 2 ekstra gratis spins for det udløste gyldne æg. Disse gratis spins, sammen med yderligere gratis spins, vil fortsætte med gyldent æg-reeloversigten.

Golden Egg bonusspillet:

• Under gratis spins vil gyldent æg-funktionen blive udløst, hvis gyldent æg-symbolet vises hvor som helst med wild-symbolet (pige), eller hvis alle fem særlige æg-symboler sammen med gyldent æg-symbolet indsamles i rækkefølge.
  • De vigtigste symboler er erstattet med æg- og pigesymboler under gyldent æg-funktionen, så alle gevinster kommer fra indsamling af æg.
  • Funktionen kan genudløses med tilbageværende gratis spins.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på stjernen for at tilføje/fjerne spil til/fra dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spil- og fil-funktionen gælder kun for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Det teoretiske spillerafkast er 93,90%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 23-02-2023