Double Rainbow

OM SPILLET

Double Rainbow er en spændende spillemaskine, hvor du jager efter regnbuen. Det indeholder et 7x6 gitter og har en maks. gevinst på op til 5.000x. Skab store klynger i kombination med det rigtige regnbuehjul for at vinde skyhøje gevinster!

REGNBUEHJUL

Spillet har 7 regnbuehjul, et for hver farve i regnbuen. Hvert regnbuehjul har en hjulmultiplikator, som påføres alle gevinster i regnbuehjulets farve, mens hjulet er aktivt. Regnbuehjul aktiveres, når der lander et sky-symbol på hjulet, og det vil nulstilles i alle nye runder.

MULTIPLIKATOR-SKYER

Når en sky lander på et hjul, vil den afsløre en multiplikatorværdi og føje den til hjulmultiplikatoren.

NORMAL SKY

Når den normale sky lander på et hjul, aktiverer den hjulmultiplikatoren, hvis den ikke allerede er aktiv. Den tilføjer en af følgende værdier til hjulmultiplikatoren: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x. Det tildeler også 1 ekstra spin, hvor alle aktiverede regnbuehjul forbliver aktive.

DOBBELT REGNBUESKY

Den dobbelte regnbuesky tilføjer en af følgende værdier til alle aktive hjul-multiplikatorer: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x. Den tildeler også 3 ekstra spins, hvor alle aktiverede regnbuehjul forbliver aktive.

FULD REGNBUE

Når alle regnbuehjul er aktiveret samtidigt, så udløses funktionen Fuld regnbue. Når dette sker, ganges alle hjulmultiplikatorer med én af disse mulige værdier: x2, x3, x4, x5, x10. Den tildeler også 5 ekstra spins, hvor alle aktiverede regnbuehjul forbliver aktive.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.39%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle udbetalende symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber 1 REGNBUE-SPIN er 96.42%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber 4 REGNBUE-SPINS er 96.32%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst