Firekick Multimax

Velkommen til Firekick! Multimax videospilleautomaten med Free Spins, Dropdown gevinster og ubegrænsede multiplikatorer.

OM SPILLET

Firekick! Multimax er en videospilleautomat med 5 hjul og 3 rækker. Spillet har 243 måder at give gevinst på, når identiske symboler lander på 3 eller flere hjul fra det yderste venstre. Spillet har 5 almindelige højværdi symboler i form af fodboldspillere og 6 lavværdi symboler i form af kortenes værdi. Der er også et wild symbol, som dukker op i basisspillet og i Free Spins, og et scatter symbol, der kun vises i basisspillet.

Dropdown Funktion

Spillet har Dropdown gevinster, hvilket betyder, at de vindende symboler forsvinder fra hjulet, og dermed giver plads til at nye symboler kan falde ned og overtage pladsen. Hver gang spilleren får en Dropdown gevinst, tilføjes en wild til en af de vindende positioner før resten af hjulets positioner genfyldes.

Wild og Hjulmultiplikatorer

Wilds erstatter alle regulære symboler. Når en wild rammes eller tilføjes efter en gevinst tilføjer den 1 til hjulmultiplikatoren på det hjul, den landede på. Hjulmultiplikatoren gælder for alle gevinster med mindst 1 symbol på hjulet. Hvis flere hjulmultiplikatorer kommer i spil til en gevinst, ganges de med hinanden og lægges ikke sammen, fx. giver x2 og x4 en samlet x8 multiplikator. Hjulmultiplikatorer nulstilles i basisspillet efter en tabende Dropdown.

Free Spins

Ram 3 scatter og få tildelt 6 Free Spins. Ram 4 scatter og få tildelt 8 Free Spins. Ram 5 scatter og få tildelt 10 Free Spins. Hjulmultiplikatorer nulstilles ikke mellem spins, og de opnåede multiplikatorer på det aktiverende spin føres med over i Free Spins. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Free Spins kan ikke genudløses.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED MÅDER

• For at udregne de samlede Måde-gevinster, læg alle symbol gevinster sammen.
  • For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i den dynamiske gevinsttabel.
  • Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovenstående inkluderer ingen Free Spin symboler som giver spredte gevinster.
  • Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.
  • Hvis en spillers gevinst overstiger 1000X indsatsen i basisspillet, vil de blive tildelt 1000X og 11 Free Spins. Hvis en spillers gevinst overstiger 9000X indsatsen i Free Spins (basisspilsgevinster ikke inkluderet), vil de blive tildelt 9000X, og Free Spin runden slutter.

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap - Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.
  • {turbomode}

SPILMENU

• Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol dynamisk.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 24/10/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 15-11-2022