Gold Collector Diamond Edition

Om dette spil
l Dette er et 5 hjuls 4 rækker video slot spil.
l Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer. Vindende kombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.
Regler for betalingslinje
l Dette spil inkluderer 50 betalingslinjer.
l Antallet af spillede betalingslinjer er fast. En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene. En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje. Gevinst på betalingslinje løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.
Indsatsregler
Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb. Den første indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med betalingslinjeomkostningerne på 10.
Udbetalingsregler
l Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den indledende indsats. Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
l Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats. Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster som følge af et spin.
l Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
l Den viste gevinst over værdi er afrundet nedad og er omtrent den højeste
mulig gevinst opnåelig på et enkelt spin.
Wild symboler
l Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer. Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-, diamant- og møntsymboler.
l Dette symbol har ingen udbetaling.
Scatter symboler
l Scatter-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
l Dette symbol har ingen udbetaling. Scatter-symboler vises ikke under gratis spins.
Præmier i gratis spins og Link&Win™-funktionen
l Hvert hjul inkluderer en jackpot over sig.
l Hjul 1 tildeler minijackpotten, denne jackpot giver 10x den samlede indsats. Hjul 2 tildeler den mindre jackpot, denne jackpot giver 20x den samlede indsats. Hjul 3 tildeler Maxi Jackpot, denne jackpot giver 50x den samlede indsats. Hjul 4 tildeler den store jackpot, denne jackpot giver 100x den samlede indsats. Hjul 5 tildeler Grand Jackpot, denne jackpot giver 1000x den samlede indsats.  Diamantjackpotten giver 5000x den samlede indsats.
l Hvert møntsymbol tildeles en tilfældig multiplikatorværdi. De tildelte multiplikatorværdier er 1x, 2x, 3x, 4x og 5x. Hvert diamantsymbol tildeles en tilfældig multiplikatorværdi. De tildelte multiplikatorværdier er 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x og 20x.
l Kun 1 diamantsymbol kan lande pr. hjul.  Multiplikatorværdierne ganges med den samlede indsats.
Link&Win™-funktion
l Funktionen kan kun udløses i grundspillet.  Funktionen uddeler pengepræmier. 3 eller flere mønt- eller diamantsymboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. 3 gratis respins tildeles for hvert hjul. Hvert hjul har en individuel spintæller.
l Kun møntsymboler, diamantsymboler og tomme hjulsymboler vises på hjulene. Udløsende symboler holdes på plads, mens alle andre symbolpositioner drejer igen. Alle yderligere mønt- eller diamantsymboler, der lander, holdes.
l Når møntsymbolet lander på hjulene, nulstilles spintælleren på det hjul til 3. Når diamantsymbolet lander hvor som helst på hjulene, nulstilles alle spintællere til 3.
l Funktionen slutter, når der ikke er respins tilbage på noget hjul, eller når alle hjul er fyldt med mønt- eller diamantsymboler.
l Alle mønt- og diamantpræmier uddeles i slutningen af indslaget.
l Hjuls jackpot tildeles ud over andre præmier, når alle positioner på det hjul er fyldt med mønt- eller diamantsymboler. Diamantsymboler på hvert hjul giver diamantjackpotten.
Gratis spins
l 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. 10 gratis spins tildeles. Gratis spins udspiller sig automatisk. 1 diamantsymbol giver 1 ekstra gratis spin. I begyndelsen af indslaget har hver position en sten som baggrund.
l Når et dynamit-symbol lander på en position med en sten, eksploderer det og afslører diamantsymbol eller pengepræmie.
l Når et dynamit-symbol lander på en position, hvor stenen allerede er eksploderet, kan det afsløre stempelsymbolet.
l Når stempelsymbolet dukker op, eksploderer det yderligere 2-5 sten og afslører diamantsymboler eller pengepræmier. Når alle positioner på et hjul er eksploderet, tildeles hjulets jackpot.
l Diamant jackpot tildeles, når 5 diamantsymboler er blevet indsamlet under funktionen. Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster. Alle væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
Oversættelse af spilvilkår
l MINI, Mini Jackpot - Mini jackpot.
l MINOR, Mindre Jackpot - Mindre jackpot. MAXI, Maxi Jackpot - Maxi jackpot. MAJOR, Major Jackpot - Stor jackpot. GRAND, Grand Jackpot - Grand jackpot. DIAMOND, Diamant Jackpot - Diamant jackpot.
Indstillinger for indsats
Quick Bet-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi. Indsatsbeløb: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.

Spilkontrol

l Spin-knap: Starter et hjulspin.
l Tryk på Spin-knappen under det aktuelle spin stopper hjulene hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.
l Tryk på Spin-knappen under AutoPlay afslutter den aktuelle Autoplay-session. Saldo: Viser de aktuelle saldi.

l Indsatsknap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats. Win: Viser den seneste gevinst.

l Hjem-knap: Forlader spillet.

l Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
Yderligere Information
l Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil. Fejl annullerer alle betalinger og spil.
l I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet. Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb. Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
l Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne fra det forrige spil. Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
l Enhver ændring af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovgivningen
krav.
Vend tilbage til Player
l Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
l Denne værdi er fast og ændres ikke. Dette spil har en RTP på 96,40 %.

Seneste opdatering: 12-04-2022