Cash Stampede

Cash Stampede er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en GENSPIN MED BISSENDE KONTANTER og GRATISSPIL-FEATURE som øger dine gevinster.

Under regulære spil er målet at opnå en vindende kombination af symboler på enhver af de

5 hjul. Udbetalingerafhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95,272%.

Spilleregler

• 25 mønter spiller på 243 måder
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Udbetalingsgevinster ganges med indsatsen
  • Scatter-gevinster ganges med den indsats
  • Scatter-gevinster tilføjes i 243 måder
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination
  • Sammenfaldende gevinster på lægges sammen
  • Alle gevinster starter med tromlen yderst til venstre og betaler venstre mod højre på tromler i træk, undtagen SCATTER, som betaler enhver

GRATISSPIL-FEATURE

• 3 SCATTERS udløser 8 gratis spil
  • Et WILD symbol fastholdes i midterpositionen på 3. hjul under de gratis spil
  • Genspin med bissende kontanter kan vindes under funktionen gratis spil
  • Funktionen gratis spil kan genudløses under funktionen gratis spil
  • Gratis spil spilles på de hjul og med den indsats som det udløsende spil

GENSPIN MED BISSENDE KONTANTER

• Enhver gevinst med en elefant, bøffel, antilope, hest eller et næsehorn, hvor WILD erstatter, udløser genspin med bissende kontanter
  • De udløsende symboler fastholdes og alle andre positioner spinnes igen
  • Alle yderligere symboler, som svarer til de udløsende symboler, fastholdes også, indtil der opstår et genspin, hvor ingen yderligere tilsvarende symboler vises
  • Kun gevinster for det udløsende symbol udbetales som resultat af genspin med bissende kontanter, og det sker først, når genspin med bissende kontanter er gennemført

Gamble-Feature(hvis relevant)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af FARVE er korrek
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles

• Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.
  • Spin: Drejer hjulene.
  • Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
  • Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.
  • Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
  • Saldo: Viser din samlede saldo.
  • Indsats: Viser det satset beløb
  • Gevinst: Viser det beløb, du har vundet i turen.
  • Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb.

Seneste opdatering: 02-08-2017