Wicked Riches

WIZARD OF OZ® WICKED RICHES™

Basisspil

wickedriches1

• WILD er wild for alle symboler undtagen JACKPOT og FEATURE
    • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
    • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
    • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
    WINGED MONKEY FEATURE

wickedriches2

• Når WINGED MONKEY fremkommer, på en hvilken som helst position på hjul 3, udløses Winged Monkey Feature.
    • WINGED MONKEY vælger tilfældigt et af symbolerne fra hovedspillet undtagen WILD, JACKPOT og FEATURE.
    • Det valgte symbol vises i stedet for WINGED MONKEY, og en abe med vinger fremkommer og omdanner det til WINGED MONKEY WILD, der bliver wild for alle symboler undtagen JACKPOT og FEATURE
    • Hvis andre symboler på tromlerne matcher det valgte symbol, kommer flere aber med vinger frem på skærmen for at omdanne de matchende symboler til wild.
    • Alle linjegevinster gøres op efter funktionen.
    FREE SPIN FEATURE

• Når 3 eller flere spredte FEATURE fremkommer på tromlerne udløses Wicked Riches™ Free Spins Feature.
    • WILD er wild for alle symboler undtagen JACKPOT og FEATURE
    • 5 FEATURE = Funktion + 100X samlet indsats
    • 4 FEATURE = Funktion + 10X samlet indsats
    • 3 FEATURE = Funktion
    • Spiller tildeles 8 gratis spil.
    • Under gratis spil tildeler den onde heks, hvis en linjegevinstkombination fremkommer, tilfældigt en multiplikator fra 2x til 10x, der ganges med en hvilken som helst linjegevinst, der fremkommer på hjulene, undtagen de 5 JACKPOT eller FEATURE-gevinster.
    • Indsatsen pr. linje forbliver den samme som i det spin, der udløste funktionen, og alle udbetalingslinjerer er aktive.
    • Tornado Feature kan ikke udløses under Wicked Riches™ Free Spins Feature.
    • Hvis 3 eller flere spredte FEATURE fremkommer på hjulene under gratis spil, tildeles yderligere 8 gratis spil til de resterende aktuelle gratis spil.
    • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
    • Vindende scatter gevinstkombinationer udbetaler fra enhver position på hjulene.
    • Alle gevinster fra scatter-symboler er ganget med den samlede indsats.
    • Scatter-gevinster lægges til gevinster fra udbetalingslinjer.
    Tornado Feature

• Tornado Feature kan udløses tilfældigt efter ethvert spin. I funktionen bliver spilleren bedt om at vælge 1 af 8 lader.
    • Laderne kan afsløre pengegevinster eller en pengegevinst samt funktion.
    • Funktionen tildeler 1 af jackpot-niveauerne; Kansas-niveau, Munchkinland-niveau, Haunted Forest™-niveau eller Emerald City-niveau.
    • Chancerne for at afsløre funktionen under valg af lade forøges, når spilleren forøger den samlede indsats. Hvis spilleren spiller med den maksimale indsats, spilles funktionen først for at tildele 1 af de 4 jackpot-niveauer, og så vælger spilleren en lade for en pengegevinst.
    • Gevinstinterval for lade: 1x - 7x samlet indsats.
    • Alle gevinster under valg af lade er allerede blevet ganget med den samlede indsats.
    Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
    • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
    • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
    • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
    • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
    • WIZARD OF OZ®, og alle relaterede figurer og elementer, er varemærker tilhørende © Turner Entertainment Co. Judy Garland som Dorothy fra THE WIZARD OF OZ®. (S13)
    • Wicked Riches™ er et varemærke tilhørende WMS Gaming Inc.