Bust Da Safe

Bust Da Safe er en fem-hjuls spilleautomat med betalingslinier, et Bust Da Safe bonusspil og en bonusrunde med gratis spin, som giver dig mulighed for at vinde ekstra gevinster. Bust Da Safe-symbolet findes på alle hjul og kan erstatte guldsæk- og guldbarre-symbolerne i en vindende kombination.

Information

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan satse på op til 20 linier.
  • Klik på "Gevinstoversigt" for at se betalingslinierne.

Sådan spiller du

• Valg af linier: 20 linier er valgt som standard. Du kan reducere antallet af linier ved at klikke på ned-pilen til højre for "Linier". De valgte linier lyser op, mens de ikke-valgte forbliver mørke. Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats, bliver indsats og linier ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et pop-op vindue, hvor du kan overføre flere midler. Hvis du ikke har penge på din konto, vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Antallet af valgte linier ganges med indsatsen pr. linie. Den samlede indsats vises i feltet "Indsats" øverst på skærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på "Gevinstoversigt" nederst til venstre på spilskærmen. De viste gevinster er pr. indsatsenhed og er vist som kreditter. For at beregne udbetalingen pr. linie skal du gange gevinsten med indsatsen pr. linie. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "Spil" i gevinstoversigten.
  • Spin: Når hjulene stopper, udbetales enhver vindende kombination på de valgte linier og enhver spredt gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Dine gevinster vises under "Gevinster" øverst i spilvinduet.
  • Bonusspil: Bust Da Safe bonusspillet udløses, når tre eller flere avatarer for Lille Tyv, Store Tyv eller Pengehuset ses på hjulene i en kombination. Spilleskærmen skifter, og bonusspilskærmen dukker op. Hovedspillet vender tilbage, når bonusspillet er overstået.
  • Bonusrunden med gratis spin udløses, når pengeskab-symbolet ses på hjul 1 og 5.
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har foretaget en indsats, overføres de valgte indstillinger til den efterfølgende rotering. Klik på "Spin" for at spille med samme indsats eller vælg en ny indsats med pilene ud for "Indsats" og "Linier".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "Kreditter" og "Indsats".
  • Resultat: Gevinster vises ved, at betalingslinierne blinker, og vindersymbolerne bliver levende og den samlede gevinst vises øverst i skærmbilledet under "Gevinst".
  • "AUTO-SPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
  • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille, indtil din saldo ryger under den samlede indsats.
  • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb, som du valgte i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter indtil næste gevinst.
  • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter, indtil næste bonusomgang udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter, indtil saldoen er større end eller lig det angivne beløb. Din saldo er lig med summen af beløbene i "Kreditter" og "Indsats".
  • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter, indtil din saldo er mindre end eller lig det angivne beløb. Din saldo er lig med summen af beløbene i "Kreditter" og "Indsats".
  • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.

For at benytte auto-spin skal du klikke på "Auto-spin" nederst til højre på spilskærmen. Sæt et flueben i felterne ud for de muligheder du vil spille med på det følgende skærmbillede. Brug rullemenuen til at vælge dine spilmuligheder. Hvis du ikke har nok midler på din saldo til dine valg, vil du få vist en besked. Klik på "Start" for at starte spillet og aktivere de valgte muligheder. Klik på "Annuller" for at stoppe auto-spin og vende tilbage til normalt spil.

Når du spiller med flere muligheder, vil den mulighed, som først opfyldes, blive anvendt, mens de øvrige bliver ignoreret. Du kan herefter vælge de samme muligheder igen eller nogle andre og fortsætte med spillet.

Bemærk: Auto-spin er ikke mulig, når du spiller med fiktive penge.

• Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Version" for at se spillets aktuelle versionsnummer. Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Spilleregler

• Alle symboler gælder fra venstre mod højre - undtagen de spredte symboler, som gælder i alle retninger.
  • Bust Da Safe-symbolet fungerer som en joker og kan erstatte guldsæk- og guldbarresymbolerne.
  • Et bonusspil starter når tre eller flere af følgende symboler vises hvor som i helst i en hvilken som helst kombination:
Store tyv Lille tyv Pengehus
  • Alle gevinster sker på valgte oplyste linier, med undtagelse af de spredte symboler, som giver gevinst uanset hvor de optræder.
  • Kun højeste gevinst på en betalingslinie udbetales.
  • Gevinster på forskellige betalingslinier lægges alle til totalen.
  • Gevinsten i bonusspillet findes ved at gange gevinsten med den samlede indsats.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinie-gevinster.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Antallet af gratis spin findes ved at lægge tallene i pengeskab-symbolerne sammen.
  • Bonusspillet og runden med gratis spin kan ikke udløses i løbet af en runde med gratis spin. Faste gevinster udbetales i disse tilfælde. Se gevinstoversigten for mere information om disse gevinster.
  • Betalingsliniegevinster ganges med indsatsen pr. linie.
  • Gevinster overføres til "Kreditter", når et grundspil slutter - før starten på et bonusspil og efter hver fase i runden med gratis spin.

Spilfunktioner

Bonusspil:

• Bust Da Safe bonusspillet udløses, når tre eller flere avatarer for Lille Tyv, Store Tyv eller Pengehuset ses på hjulene i en kombination. Bonusspil-skærmen vises automatisk, og hovedspillet vender tilbage til sin oprindelige form, når bonusspillet er overstået.
  • Når bonusspilskærmen dukker op, skal du vælge pengeskabe, indtil du finder vagthunden. Hver gang du finder et guldsæk-symbol, øges multiplikatoren for de efterfølgende guldsæk-symboler efter følgende skala: 3x, 5x, 15x og 100x. Multiplikatorerne vises nederst på skærmen.
  • Den endelige multiplikatorværdi ganges med den samlede indsats og giver dermed gevinsten i bonusspillet.
  • Hvis 3 symboler (Lille Tyv, Store Tyv eller Pengehuset i en kombination) udløser bonusspillet, bliver gevinster i bonusspillet ganget med 1.
  • Hvis 4 symboler (Lille Tyv, Store Tyv eller Pengehuset i en kombination) udløser bonusspillet, bliver gevinster i bonusspillet ganget med 4.
  • Hvis 5 symboler (Lille Tyv, Store Tyv eller Pengehuset i en kombination) udløser bonusspillet, bliver gevinster i bonusspillet ganget med 10.
  • Spillet slutter med det samme, når du finder vagthunden.

Bonusrunde med gratis spin:

• Bonusrunden med gratis spin udløses, når pengeskab-symbolet ses på hjul 1 og 5.
  • Begge pengeskabe åbnes og viser det antal gratis spin, som du har vundet. De to tal lægges sammen og giver dig det samlede antal gratis spin.
  • Når runden med gratis spin udløses, udbetales gevinster svarende til den samlede indsats.
  • Bonusspillet og runden med gratis spin kan ikke udløses i løbet af de gratis spin.

Gevinstoversigt

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.59%.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis forbindelsen afbrydes midt i et spil, spiller programmet automatisk spillet til ende for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget ind igen. Du kan ligeledes se resultatet på din saldo. Hvis du stadigvæk har problemer, kan du kontakte vores 24/7 kundeservice. Hvis du afbrydes midt i en bonusomgang, vil du, når du har logget tilbage, blive bedt om at afslutte den. Når du har afsluttet en bonusomgang, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 29-03-2018