Merlin and the Ice Queen Morgana

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Merlin and the Ice Queen Morgana er en videospillemaskine med 5x3 hjul og op til 10 gevinstlinjer.

SCATTER-symboler kan lande på et hvilket som helst hjul. SCATTER fungerer også som WILD og kan erstatte ethvert andet symbol undtagen et specielt UDVIDENDE SYMBOL for at danne en vindende kombination. SCATTER-gevinster ganges med den samlede indsats og føjes til gevinster på gevinstlinjen.

MORGANA WILD kan lande på et hvilket som helst hjul. Den kan fremstå som en stak, og når det lander fuldt stablet, vil den udløse MORGANA MULTIPLIER.

Fuldt stablet MORGANA aktiverer en tilfældig MULTIPLIER på x2, x3, x5 eller x8. Den aktiverede MULTIPLIER gælder for alle gevinster på det udløsende spin. MORGANA MULTIPLIER er altid tilgængelig i basisspillet og FREE SPINS. En aktiveret MULTIPLIER anvendes også på SCATTER-gevinster.

3 eller flere SCATTERS udløser 10 indledende FREE SPINS. 3 eller flere SCATTERS under FREE SPINS udløser yderligere 10 FREE SPINS. Inden FREE SPINS starter, vælges et tilfældigt HIGH-PAYING eller ROYAL-symbol, som fungerer som et specielt UDVIDENDE SYMBOL under hele FREE SPINS-sessionen. Efter et spins gevinster er vurderet, kan det specielle UDVIDENDE SYMBOL udvides til at fylde hele hjulet, afhængigt af hvilken type symbol der er valgt. Hvis det specielle UDVIDENDE SYMBOL er et HIGH-PAYING-symbol, og der er mindst 2 forekomster af dette symbol på hjulene, udvides hver instans til at fylde det hjul, det er på. Hvis det valgte symbol er en ROYAL, og der er mindst 3 forekomster af dette symbol på hjulene, udvides hver instans til at fylde det hjul, det er på. Et hjul fyldt med specielle UDVIDENDE SYMBOLER udgør en vindende kombination alene og kræver ingen symboler på tilstødende hjul. Flere hjul fyldt med specielle UDVIDENDE SYMBOLER udgør individuelle vindende kombinationer. Specielle UDVIDENDE SYMBOLER har samme udbetaling som ikke-udvidende versioner af dette symbol. Gevinster for specielle UDVIDENDE SYMBOLER beregnes adskilt fra og efter eventuelle vindende gevinstlinjer. Kun den udvidede MORGANA WILD kan erstatte et specielt UDVIDENDE SYMBOLER for at skabe en vindende kombination.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamblerunde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamblerunden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

RTP : 94.20%

Handlinger

 • Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
 • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
 • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
 • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
 • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
 • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
 • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil indledes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger (dvs. #linjer, #mønter/linje- og møntbetegnelse). Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
 • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
 • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 25-11-2021