Diablo Reels

Spilbeskrivelse:

• Diablo Reels er det sjette slot i ELK Classics Series. Det har to hjulsæt, hvoraf det øverste kun indeholder mere værdifulde symboler. Det øverste hjulsæt er altid i spi  i bonusspillet, men det aktiveres også gennem forskellige respin-funktioner. Tre bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spins. Begge hjulsæt er aktive i hele gratis spins, hvilket øger chancerne for at vinde betydeligt. Der forbruges ikke gratis spins under en Nudging Wild eller Wild Stack Respin-funktion.

Spilvisning:

• Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Gevinstlinjer:

• Diablo Reels har 5 gevinstlinjer. RTP'en for alle gevinstlinjer er den samme, og RTP'et for spillet er defineret i spilregel nr. 27.

Særlige symboler:

Spilfunktioner:

Bonusspil:

• 3 bonussymboler udløser free spins-bonusspillet. Bonusspillet kan udløses flere gange.
  • Free spins-bonusspillet spilles med begge sæt hjul aktive. Der er ingen symboler med lav værdi i det øverste sæt hjul.
  • Aktive free spins bliver sat på pause, hvis Nudging Wild- eller Wild Stack Respinfunktionerne bliver aktiveret under bonusspillet. Nudging Wild- og Wild Stack Respin-funktionerne bruger ikke nogen free spins.

Spillestrategier:

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Knapafklaringer:

Spilleregler:

1. Diablo Reels er en spilleautomat med 3 hjul med 3 pladser på hver og 5 gevinstlinjer.

2. Spillet omfatter adskillige indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spilrunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på Spinknappen.

6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold Spin-knappen nede, eller tryk på Auto Spin-knappen for at vælge antallet af spilrunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Diablo Reels kan spilles på to måder: I normal tilstand eller bonusspillet med free spins.

10. Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler bortset fra Nudging Wild- og bonussymbolet. Nudging Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler bortset fra bonussymbolet.

11. Et synligt Nudging Wild-symbol skubber hjulet, det sidder på, et trin opad efter udbetaling af gevinst.

12. Nudging Wild-symboler på det øverste sæt hjul kan have en multiplikator. Multiplikatorer er kumulative.

13. Symboler med lav værdi og bonussymboler bliver kun vist på det nederste sæt hjul.

14. Alle symboler med middel og høj værdi på det øverste sæt hjul er omgivet af ild, men de giver gevinst som deres tilsvarende symboler uden ild.

15. Det øverste sæt hjul aktiveres, når en Nudging Wild skubbers opad fra den øverste linje på det laveste sæt hjul og forlader spilområdet. Begge sæt hjul er aktive under det efterfølgende respin. Derefter bliver det nederste sæt hjul deaktiveret.

16. Et Nudging Wild-symbol kommer ind på det øverste sæt hjul, når det, der sidder i øverste række i det nederste sæt hjul kommer op og forlader spilområdet.

17. Nudging Wild-funktionen slutter efter dit respin, hvor Nudging Wild-symbolet bliver skubbet opad fra den øverste række i det øverste sæt hjul og forlader spilområdet.

18. En fuld stak wilds udløser Wild Stack Respin-funktionen. En stak wilds bliver synlig på det øverste eller nederste sæt hjul og genererer en komplet stak wilds på begge sæt hjul efter udbetaling af gevinst. Du får et respin med hele stakken af wilds, der dækker det samme hjul i begge sæt.

19. Hvis en fuld stak wilds giver det samme resultat, som udløser Nudging Wildfunktionen, eller udløses under en aktiv Nudging Wild-funktion, vil en stak wilds dukke op på det tilsvarende hjul i det andet sæt hjul, og den fulde wild-stak vil forblive klistret under hele Nudging Wild-funktionen. Du får ikke noget ekstra respin for wild-stakken.

20. Hvis et Nudging Wild-symbol lander under et Wild Stack Respin, vil den fulde wild-stack forblive klistret under hele Nudging Wild-funktionen.

21. En kombination af 3 bonussymboler (scatters) hvor som helst på det nederste sæt hjul udløser bonusspillet med 10 free spins.

22. Hvis udløserne for bonusspillet og Nudging Wild-funktionen eller Wild Stack Respin-funktionen giver samme resultat, vil Nudging Wild- og Wild Stack Respinfunktionerne blive aktiveret før bonusspillet.

23. Aktive free spins bliver sat på pause, hvis Nudging Wild- eller Wild Stack espin-funktionerne bliver aktiveret under bonusspillet. Nudging Wild- og Wild tack Respin-funktionerne bruger ikke nogen free spins.

24. Tre bonussymboler, der dukker op under bonusspillet, giver 10 ekstra free spins.

25. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

26. Indsatser kan ikke ændres under spins eller i bonusspil.

27. Den teoretiske gevinstudbetaling (RTP) i Diablo Reels er 96,3 %

28. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 250 000 mønter.

29. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 25-08-2020