Magic Castle

Velkommen til Magic Castle, et mystisk palads, hvor hvert spin giver dig chancen for at vinde multiplicerede formuer!
Når slottets troldkvinde, Leonora, vises på hjulene under en gevinst kaster hun Krystalkuglemultiplikator-magien for at få dine gevinster til at vokse.
Hvis hendes følgesvende, symbolerne wild-kat- og wild-ulv, vises på hjul 5 forvandles alle andre ulve- og kattesymboler til wild-symboler.
Udløs gratis spins-bonus og få tildelt en vilkårlig multiplikator på samtlige gevinstgivende spins! Og hvis Leonora vises på hjulene, når gratis spins-bonussen udløses, ganges de 15 første gratis spins med mellem 2 og 10!

Sådan spiller du

Magic Castle indeholder 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer som er fastsat til 40 linjer.

SPIN
Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i visse jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Krystalkuglemultiplikator-funktion

Når et Leonora-wild-symbol vises hvor som helst på hjulene, ganges alle gevinsterne med en vilkårlig multiplikatorværdi, der afsløres i hendes krystalkugle.

Den vilkårlige multiplikatorværdi bestemmes af antallet af hjul, der indeholder Leonora-wild-symboler:

Antal hjul

Multiplikatorværdi

1

2x til 10x

2

3x til 10x

3

4x til 10x

4

5x til 10x

5

6x til 10x

Hvis gratis spins-bonus udløses, når et Leonora-wild-symbol vises hvor som helst på hjulene, ganges antallet af gratis spins med den vilkårlige multiplikator, der vises i ovenstående tabel.

[ til toppen ]

Følgesvendsopgraderings-funktion

Leonoras to følgesvende, wild-ulven og wild-katten, styrker hendes magiske evner.

Når wild-kattesymbolet lander på hjul 5, forvandles alle kattesymboler på alle hjul til wild-kattesymboler.
Når wild-ulvesymbolet lander på hjul 5, forvandles alle ulvesymboler til wild-ulvesymboler.

Symbolerne wild-kat- og wild-ulv vises kun på hjul 5.

[ til toppen ]

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonus udløses ved at få tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul. Disse symboler cises kun på hjul 2, 3 og 4.

Hvis gratis spins-bonussen udløses, tildeles 15 gratis spins. Hvis bonusrunden udløses, når et Lenora-wild-symbol vises hvor som helst på hjulene, tildeles 15 gratis spins ganget med den viste Krystalkuglemultiplikatoren.

Samtlige spins i bonusrunden udløser en vilkårlig multiplikator. Hvis der vises et Leonora-wild-symbol, udløses en Krystalkuglemultiplikator. Hvis der ikke vises nogen Leonora-wild-symboler, anvendes den vilkårlige multiplikator.

Multiplikatorintervallet bestemmes af antal hjul, der indeholder Leonora-wild-symboler:

Antal hjul

Multiplikatorværdi

0

2x til 10x

1

2x til 10x

2

3x til 10x

3

4x til 10x

4

5x til 10x

5

6x til 10x

Gratis Spins Bonus genudløses ved at få tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul. Der tildeles yderligere 15 gratis spins gange den afslørede multiplikator.

Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 300 gratis spins pr. bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på andre gevinstlinjer tilføjes.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-scatter-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet og i bonusspillet.
Symbolerne wild-kat og wild-ulv vises kun på hjul 5.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spin låser op for en funktion til et efterfølgende spin eller en række spins iht. spilreglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 11-04-2018