Gator Gold Gigablox Deluxe

Velkommen til Gator Gold Deluxe Gigablox videospilleautomaten med signaturfunktionen Gigablox, Free Spins og Multiplikator Wilds!

OM SPILLET

Gator Gold Deluxe Gigablox er en 6x4 videospilleautomat med 4096 måder at vinde på, som giver gevinst, når 3* eller flere identiske symboler lander på 3 på hinanden følgende hjul fra yderste venstre side. Spillet har 11 almindelige symboler. Der er et Free Spin symbol, som giver spredte gevinster og en Wild, som erstatter alle almindelige symboler.

Gigablox Funktion

Gigablox er overdimensionerede symboler på hjulene, der fungerer som individuelle symboler i formationer fra 2x2 til 4x4. Alle symboler inklusiv Wilds og Free Spin symboler kan lande som Gigablox.

Free Spins

Ram 5 eller flere Free Spin symboler for at udløse Free Spins. Hvert Free spin-symbol, der udløste Free Spin-tilstanden, vil give 1-3 Free Spins. For hvert Free Spin symbol der lander på hjulene i Free Spins tilføjes yderligere 1-3 Free Spin. Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil.

Opgrader symbol

Opgraderingssymbolet vises kun på det 6. hjul i Free Spins. Indsamling af 3 Opgrader symboler opgraderer alle de nuværende laveste højværdi symboler på hjulene til den næste i forhold til værdi. Den højest mulige opgradering er til Gator Gold symbol. Hvis et opgraderingssymbol lander som en Gigablox, tilføjer det 1 for hver position, det dækker, til samlingen. Flere opgraderinger er mulige i et enkelt spin. Opgraderingen træder i kraft på samme spin, som symbolerne lander på hjulene, og varer i de resterende Free Spins.

Wilds

Der er 2 typer wilds i dette spil, Gator Wild (almindelig wild) og multiplikator wild. Multiplikator wilds ganger alle gevinster, de er en del af, med multiplikatoren vist i symbolet. Wilds kan ikke lande på hjul 1. Multiplikator Wilds ganges med hinanden, hvis de er en del af den samme Måde-gevinst.

Golden Gator*

Golden Gator symbolet giver gevinst ved at ramme kun 2 symboler fra det yderste venstre hjul.

Free Spin Gamble

Når spillere kommer i en Free Spin-session, kan spillerne gamble for flere Free Spins (medmindre spilleren allerede har 60 Free Spins).

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin-knappen for at starte spillet. (Spillere kan også bruge mellemrumstasten på desktop)

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED MÅDER

• For at udregne de samlede Måde-gevinster, læg alle symbol gevinster sammen.

• For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.

• Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen.

• Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).

• Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om måderne. Gevinsttabellen er dynamisk.

• Spilindstillinger – Skift spilhastighed, lydstyrke og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyde – Tænder og slukker for lyden.

• Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Måder – Viser antallet af måder. (Kun Desktop)

• Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)

• Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 13/05/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Wild

Wild symboler

Seneste opdatering: 25-11-2021