Judgement Day MegaWays

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antallet af mulige gevinstmåder varierer pr. spin i henhold til det samlede antal af individuelle symboler, som lander på hjulene, med maksimalt 117.649 MegaWays™, som du kan vinde på!

KÆDEREAKTION

Symboler, der danner gevinster, forsvinder, hvorefter nye symboler kan falde ned og skabe nye gevinster. Der er ingen grænser for de mulige kædereaktioner.

SEGL

SEGL kan lande på hjul 2, 3, 4 og 5. Efter et SEGL lander, aktiverer det en tilfældig rytter. Rytteren udfører sin handling, hvorefter SEGLET forvandles til en WILD med samme navn som rytteren: WILDEROpING, KRIGSWILD, HUNGERSNØDSWILD eller DØDSWILD.

Op til 4 SEGL kan lande under et spin – 1 for hver af rytterne. Når mere end 1 rytter hidkaldes ved at lande flere SEGLWILDS, vil den følgende rækkefølge blive anvendt under udløsningen af deres funktioner:

1. Eroping

2. Krig

3. Hungersnød

4. Død

EROpING

Eroping skyder pile mod himlen, hvorefter de falder ned som KRANIEWILDS over andre symboler på hjulene. Pilene kan ikke lande på en FREE SPINS-scatter eller en anden WILD.

KRIG

Krig skærer tilfældige symboler i to, hvilket øger antallet af mulige gevinstmåder under et spin. Denne skæring kan kun ske én gang pr. spin.

Det er kun symboler på hjulene med et antal på mindre end 7, som kan skæres over, og der kan ikke skæres flere symboler på hjulet, når det har nået det maksimale antal på 7 symboler. FREE SPINS-scattere og SEGL kan ikke skæres over.

HUNGERSNØD

Hungersnøden vælger 2 tilfældige hjul, og tilføjer antallet af symboler på hver af dem som en symbolmultipliaktor på den anden. Multiplikatoren føjes til alle symboler på det modtagende hjul, undtagen FREE SPINS-scattere og SEGLWILDS. Symbolmultiplikatoren kan være x2, x3, x4, x5, x6 eller x7, afhængigt af antallet af symboler på det relevante hjul. Modtagende hjul med et andet antal symboler vælges med prioritet.

Et symbol med en symbolmultiplikator tælles som det antal symboler, som multiplikatoren viser. Eksempel: et symbol med x3 vil tælles som 3 symboler.

DØD

Død vil tilfældigt trække 1 eller 2 af hjulene 2, 3, 4 og 5 ned for at afsløre KRANIEWILDS med symbolmultiplikatorer.

Et hjul kan ikke trækkes mere end sammenlagt 3 flisepositioner, mens et hjul, som sammenlagt lander 2 symboler, ikke kan trækkes mere end 2 flisepositioner. Derudover vil trækningen stoppe, hvis en FREE SPINS-scatter eller et SEGLWILD har nået den nederste fliseposition på det hjul, som trækkes ned.

KRANIEWILDS vises med en stigende symbolmultiplikator. Det næste KRANIEWILD, som trækkes ned, har en multiplikator som er x1, x2 eller x3 højere end den forrige, højeste symbolmultiplikator, som vises på ethvert symbol på hjulet. Hvis der ikke er en symbolmultiplikator på nogen af symboler på hjulet, vil der blive pugt en symbolmultiplikator på x1, når du trækker det første KRANIEWILD ned.

WILDS

SEGL-symboler samt KRANIE-symboler, som dannes når funktionerne Eroping eller Død udføres, vil være WILDS. Alle WILDS erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den længste vindende kombination på en enkelt gevinstmåde.

FREE SPINS

3 FREE SPINS-scatter vilkårligt udløser 8 FREE SPINS. Bonusrunden begynder med DØM-fasen. Tryk på DØM, hvorefter en tilfældig rytter vælges. Derefter aktiveres denne på ethvert spin under FREE SPINS.

De resterende ryttere kan også aktiveres tilfældigt under et spin ved at lande SEGLWILDS under bonusrunden.

At lande 3 scattere under FREE SPINS tildeler 4 BONUSSPINS, samt en ekstra DØM-fase, hvor én af de resterende ryttere tilfældigt vælges, så rytteren også aktiveres under hvert spin i resten af bonusrunden.

Genudløsninger kan opstå, når der stadig er ryttere, som kan aktiveres under DØM-fasen.

SEGLWILDS lander ikke hvis alle ryttere er blevet aktiveret under en DØM-fase.

Hvis mere end én rytter aktiveres under FREE SPINS i hvert spin, vil rytterens handlinger have den samme rækkefølge som i hovedspillet.

MAKS. GEVINST

Det maksimale gevinstbeløb er begrænset til 100.000x din aktuelle indsats. Hvis den samlede gevinst i en FREE SPINS-RUNDE når 100.000x indsatsen, vil runden omgående slutte, og gevinsten tildeles og alle resterende free spins annulleres.

SÅDAN SPILLER DU JUDGEMENT DAY MEGAWAYS™

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.33kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.33kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,331.39kr, Den næste minimum startværdi er: 17,331.39kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 433,284.76kr, Den næste minimum startværdi er: 433,284.76kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 866.56kr, Den næste minimum startværdi er: 866.56kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.75%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 100000.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 20kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 13-09-2023