Golden Chief

Sådan spiller du

Introduktion til spillet

• Golden Chief er et spil med 5 hjul med op til 100 gevinstrækker tilgængelige.
  • Hjulene har 10 eller 20 gevinstrækker som standard, men når jokersymbolet ruller øges det til 50 eller 100 gevinstrækker.
  • 3 eller 4 scatter-symboler tildeler 1 af 3 bonusrunder.
  • - Totem Riches
  • - Cash Canyon
  • - frispin med udvidende symbol
  • 5 scatter-symboler giver en jackpotpræmie

Totem Riches

• Vælg en totempæl for at få vist en kontantmultiplikator.
  • Hver gang en multiplikator afsløres kan du vælge igen for at fortsætte med at bestige totempælene
  • Når indsamlingen afsløres, eller det øverste niveau er nået, får du tildelt en multiplikator på x af den samlede indsats.

Cash Canyon

• Tryk på knappen Spin for at dreje hjulet.
  • Jo længere du kommer, jo mere vinder du!
  • Når hjulet stopper på en indsamlingsposition, eller når enden af ruten er nået, bliver den aktuelle kontantmultiplikator på x af den samlede indsats tildelt.

Frispin

• Hvis frispin tildeles fra bonushjulet, kan spilleren benytte frispinvæddemålet for at øge antallet af frispin
  • Jokersymboler fås kun i frispin. Disse udvides til fuld højde og kan udvides op til 5 hjul bred.
  • 5 scatterpræmiegevinster
  • 5 scattersymboler giver en kontantpræmie
  • Oplysninger om præmierne er angivet i spillets hjælpesektion
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.
  • Yderligere tildelte fordele omfatter:
  • - Større præmier.
  • - Scattersymbol i dobbelt højde.
  • - Udvidelse af jokersymboler til slutningen af spillet.
  • - Et ekstra liv i Totem Riches-bonusspillet.
  • - Alle spiller med 100 gevinstrækker.
  • - Øget chance for opgradering af mysteriesymbolet.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Sådan spiller du

• Vælg din indsats -
  • Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din samlede indsats.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder op til 100 gevinstrækker. Spillet er som standard 10 eller 20 rækker afhængig af indsatsen.
  • Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Alle Big Bet-rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som kontante beløb.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Seneste opdatering: 19-02-2019