Pharaoh's Dream

GRATIS SPIN-BONUS FUNKTION

• 3 SCATTER-symboler på hjul 1, 3 og 5 starter bonusfunktionen Gratis spins.

• Scatter-gevinster forekommer kun på 1., 3. og 5. hjul.

• Der gives 10 gratis spin ud over 4x det samlede antal satsede kreditter. Alle gratis spil spilles med de linjeindsatser, som var aktive, da de gratis spins blev aktiveret. Der tildeles ikke yderligere gratis spil under bonusfunktionen Gratis spins.

• Bonusfunktionen Gratis spins ophører, når der ikke er flere gratis spins tilbage. Gratis spins benytter bonushjul, der er anderledes end basisspillets hjul.

• PYRAMIDESTABLEDE WILD-symboler kan erstatte alle symboler.

• PYRAMIDESTABLEDE WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 and 5.

• Alle komplette PYRAMIDESTABLEDE WILDS, der vises på hjulet under de Gratis spins, bliver på hjulet, indtil bonusfunktionen Gratis spins er slut.

• SCATTER and almindelige WILD er ikke tilgængelige under de gratis spins.

SPILLETS REGLER

• Spil på 40 linjer.

• Alle udbetalinger undtagen SCATTER-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje.

• Alle udbetalinger undtagen SCATTER-gevinster, tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje med start fra hjulet yderst til venstre.

• Der udbetales SCATTER-gevinster, når symbolerne lander i en hvilken som helst placering på hjulene.

• Kun den højeste SCATTER-gevinst udbetales pr. spil.

• Kun den højeste gevinst pr. spillede række bliver udbetalt.

• Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen.

• SCATTER-gevinster udbetales i tillæg til rækkegevinster.

• Alle linjeudbetalinger ganges med den nuværende indsats / 50 (i den laveste valutakurs).

• Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

• Alle udbetalinger sker i form af kreditter.

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og vil ikke overstige £ 250.000,00. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

• Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• RTP:95.91%

Ansvarsfraskrivelse

• I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af hinanden

• Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

• Der kræves en stabil internetforbindelse.

• Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt afventende transaktioner.

• Alle viste præmier er pr. symbol pr. gevinstlinje.

• Gratis spins bruger de samme tildelingskort som i spin i basisspillet, som udløste de gratis spins.

Sådan spiller man

Vælg din indsats -

Juster din INDSATS med knapperne '+' og '-' for at øge eller reducere størrelsen af din indsats.

Tryk på knappen SPIN for at starte spillet.