Reel 'Em In Tournament Fishing

SÅDAN SPILLER DU

REGLER FOR BASISSPIL
Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination. Gevinster skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration. Sammenfaldende gevinster lægges sammen.

WILD-SYMBOL
WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet. WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5. WILD-symboler kan ikke vises under GRATIS SPINS-bonussen.

GRATIS SPINS
GRATIS SPINS-BONUSSEN udløses, når 3 eller flere BONUSSYMBOLER vises spredt ud.

Antal bonussymboler

Gratis spins tildelt

3

8

4

10

5

12

Hvert spin under GRATIS SPINS-BONUSSEN har en chance for at fange en WILD FISK. Der er 3 typer af WILD FISK (små, mellemstore og store), der fungerer som STICKY WILDS (henholdsvis størrelse 1x3, 2x3 og 3x3).

Når du FANGER en WILD FISK, vil du blive tilbudt at beholde den eller vælge SMID TILBAGE.

WILD FISK-symboler kan kun vises på hjul 2, 3 og 4.

Det er ikke muligt at udløse GRATIS SPINS-BONUSSEN igen.

WILD FISK

Når du FANGER en WILD FISK, vil du blive tilbudt at beholde den eller vælge SMID TILBAGE.

Hvis du beholder en WILD FISK, bliver den til et 1 x 3, 2 x 3 eller 3 x 3 STICKY WILD.

Hvis du vælger SMID TILBAGE, får du udbetalt en KONTANT VÆRDI, som vises på skærmen, og du kan fjerne alle WILD FISK, der er fanget.

Du kan ikke vælge SMID TILBAGE i det SIDSTE GRATIS SPIN.

AGNSKUGLE-FUNKTION

I løbet af BASISSPILLET har du chancen for at udløse AGNSSKUGLE-funktionen.

Når den udløses, får du tildelt én af tre typer AGNSKUGLER.

DÅRLIG AGNKUGLE: Du modtager ikke noget fra funktionen.

WILD AGNKUGLE: Du får tildelt 2-8 WILD-symboler, som placeres tilfældigt på hjul 2, 3, 4 eller 5. De tilføjede WILD-symboler kan ikke placeres over nogen BONUS-symboler.

BONUSAGNKUGLE: Du får 1-2 BONUS-symboler, der placeres på hjul 1, 2, 4 eller 5.

PRÆSTATIONSBOG

På siden af spillet er der et TROFÆ-IKON, som åbner en "PRÆSTATIONSBOG", DER KUN ER VISUEL – denne bog viser de forskellige typer PRÆSTATIONER i spillet. Der er i alt 26 PRÆSTATIONER i bogen. Præstationerne er 2 opgaver, som kan udføres for hver af de 13 WILD FISK:

OPGAVE 1: FANG og behold en WILD FISK.

OPGAVE 2: FANG og SMID TILBAGE en WILD FISK.

PRÆSTATIONSBOGEN vil IKKE tildele yderligere præmier eller have nogen generel indflydelse på spillet. Det er udelukkende til underholdningsformål.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

BUY PASS™-funktionen har en forventet tilbagebetaling på 95,97 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling over adskillige spillesessioner.

JURIDISK MEDDELELSE

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96,10 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling over adskillige spillesessioner.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. Og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 11-07-2023