Ancient Fortunes: Zeus

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med gevinstmultiplikatoren og bet pr. linje.

For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en payline fra venstre til højre eller fra højre til venstre.
  • Payline-gevinstkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinegevinstkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
  • Payline-gevinstkombinationer udbetales fra højre til venstre. En paylinegevinstkombination skal starte med payline-positionen længst til højre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.

Gevinst-multiplikatoren bliver tilføjet til payline-udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret.

Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.

Basisspil-gevinst-multiplikatoren starter på 1 for hvert basisspil og fortsætter til 2, 3 og 7 med hvert gevinstkast.

Udbetaling for gratis spin

Du får 10 til 50 gratis spin til at begynde med, afhængigt af gevinstkombinationerne for Gratis spin-symbolerne på en eller flere paylines i det spin, der udløser dem.

Alle bets, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spinfunktionen.

Gratis spin-gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 7, 11 og 21 med hvert gevinstkast.

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

1. Wild-symbolet er et wild-symbol.
  2. Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4.
  3. Wild-symbolet kan udgøre et hvilket som helst andet symbol, deriblandt Gratis spinsymbolet.
  4. Der udbetales maksimalt én vinderkombination fra venstre pr. payline. Der udbetales maksimalt én vinderkombination fra højre pr. payline. I hver retning bliver der kun, hvis der er mere end 1 mulig vinderkombination på en payline, udbetalt værdien af den højest mulige kombination.

Regler for Rolling Reels™

1. Enhver gevinst aktiverer funktionen Rolling Reels™.
  2. Vindersymbol-kombinationer fjernes fra hjulene, efter at du har fået udbetaling. Når gratis spin-funktionen udløses. fjernes vinderkombinationerne, efter funktionen gennemføres.
  3. Hvis vinderkombinationerne er resultatet af skiftende symboler, får du udbetaling igen. Symbolerne ovenover de fjernede symboler skifter position for at dække de tomme pladser.
  4. Du tildeles en multiplikator-værdi for hvert rolling reel. Multiplikator-værdien forøges for hvert gevinst i træk.
  5. Denne proces gentages, og dermed forøges din chance for at vinde, uden at du skal satse på et nyt spin.

Regler for multiplikatorstræk

1. Gevinst-multiplikatoren bliver tilføjet til payline-udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret.
  2. Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.
  3. Basisspil-gevinst-multiplikatoren starter på 1 for hvert basisspil og fortsætter til 2, 3 og 7 med hvert gevinstkast.
  4. Gratis spin-gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 7, 11 og 21 med hvert gevinstkast.

Regler for Gratis spin-symbolet

1. 3 eller flere Gratis spin-symboler kan udgøre en gevinstkombination på en payline fra venstre eller fra højre.
  2. Gratis spin-symboler kan erstattes af Wild-symbolet.
  3. 3, 4 eller 5 Gratis spin-symboler giver henholdsvis 10, 15 eller 20 spin i Gratis spinspillet.
  4. Kun den længste kombination gælder pr. payline i hver retning, venstre eller højre.
  5. Du kan få gratis spin på flere paylines og i begge retninger.

Side 4 af 7

Regler for gratis spin

1. Du får 10 til 50 gratis spin til at begynde med, afhængigt af gevinstkombinationerne for Gratis spin-symbolerne på en eller flere paylines i det spin, der udløser dem.
  2. Alle bets med gratis spin er det samme som det udløsende spin.
  3. Gratis spin-gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 7, 11 og 21 med hvert gevinstkast.
  4. Gratis spin kan genudløses under gratis spin.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination i hver retning på hver linje.
  2. Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre eller fra højre til venstre. Der skal derfor være et symbol på det første hjul for gevinstkombinationer fra venstre eller på det sidste hjul for gevinstkombinationer fra højre. En symbolkombination, der starter fra et andet hjul, giver ikke gevinst. Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en linje.
  3. Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med gevinstmultiplikatoren og bet pr. linje.
  4. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.
  5. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Bet

Hurtigt spin

Dæmp / Fjern dæmp

Ansvarligt spil

Loyalitetsprogram

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Ikoner

Beskrivelser

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination en payline. Udbetalingen afhænger af vinderkombinationen.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og tilgængelig på konsolbjælken og i indstillingspanelet.
  2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Skrivebordets indstillingspanel

Åbn Menuen ved at klikke på -ikonet.

Klik på  Indstillinger  -ikonet.

Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

Skrivebordets konsolbjælke

Tryk på bet-området.

Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Mobil

Åbn Bet-panelet ved at trykke på  -ikonet.

Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.

Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

3. Tryk på Spin for at dreje hjulene.
  4. Hvis du har en vinderkombination på en payline, når hjulene stopper, bliver gevinsten markeret på hjulene. Du får udbetalt den gevinst, der vises i Gevinst-boksen.
  5. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1. Åbn Menuen ved at klikke på  -ikonet.
  2. Klik på  Indstillinger -ikonet.
  3. Klik på Generelt i toppen af panelet.

Mobil

1.

Åbn Menuen ved at trykke på  -ikonet.

2.

Tryk på Indstillinger  -ikonet.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer baggrundsmusikken.

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Udbytte til spiller (UTS)

Retur til spiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede mængde penge, der er satset af spillere i et specifikt spil, som bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fastlagt og ændrer sig ikke.

Dette spil har en RTP på 96.02 %.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets resultatet.
Autospil stopper, hvis du udløser en funktion

Seneste opdatering: 12-02-2020