Fruit Shop Frenzy

Pravila igre

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

WILD-SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der udgør den længste vindende kombination på en enkelt betalingslinje. Wild-symbolet kan kun vises på hjulene 2, 3 og 4.

FREE SPINS

En eller flere vindende kombinationer med frugtsymboler udløser 2 Free Spins. Under Free Spins er der en Multiplikatormåler, som har 5 trin: x1, x2, x3, x4 og x5. Med hver vindende runde under Free Spins bevæger Multiplikatoren sig +1 trin videre på Multiplikatormåleren. Hver vindende runde giver også +1 ekstra spin.

HJÆLPEFUNKTION

Under Free Spins kan et særligt Hjælpesymbol lande på hjul 5. Når det lander, aktiverer det tilfældigt en af følgende 3 funktioner: Forøgelse af Multiplikatorværdierne med 1; Videregåelse til næste Multiplikator; eller udløsning af Vildskabstilstand. Kun ét Hjælpesymbol kan lande pr. runde.

VILDSKABSTILSTAND

Når Vildskabstilstanden er aktiveret, tildeles +3 ekstra spins, og Multiplikatormåleren øges fra 5 til 10 trin: - x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9 og x10. Fremgangen i den opnåede Multiplikator i Multiplikatormåleren fra Free Spins gemmes i Vildskabstilstand. Under Vildskabstilstand giver hver vindende runde +1 ekstra spin og +1 trin på Multiplikatormåleren.

Under Vildskabstilstand kan Hjælpesymbolet lande på hjul 5 og tilfældigt aktivere en af følgende funktioner: Forøgelse af Multiplikatorværdierne med 1; Videregåelse til næste Multiplikator; Tilfældige Wilds eller Dobbelt X. Når funktionen Tilfældige Wilds er aktiveret, kan 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 Wild-symboler lande på tilfældige positioner på hjul 2, 3 og 4. Dobbelt X-funktionen fordobler værdierne af de aktuelle Multiplikatorer i Multiplikatormåleren.

VINDENDE LINJER

Alle symboler betaler fra venstre mod højre på tilstødende hjul startende fra hjulet længst mod venstre.

SPILTERMINOLOGI
Engelsk udtryk Oversat udtryk
FRENZY VILDSKAB
DOUBLE X DOBBELT X
JACKPOT JACKPOT

*Jackpotsymboler kan kun vises, hvis de er konfigureret og tilladt i din jurisdiktion.

SÅDAN SPILLER DU FRUIT SHOP™ FRENZY

Betting

 • For at spille skal du have tilstrækkelige midler til at dække din indsats. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

  For at spille skal du først vælge indsatsværdien. Klik/tryk på “+” eller “-“ for at øge eller reducere din indsats, eller klik/tryk på indsatsværdien i midten, og vælg en indsatsværdi fra en rulbar liste. Bemærk, at den valgte indsats puges til hvert spin. Hvis din saldo ikke længere er tilstrækkelig mens du spiller, vil du modtage en automatisk meddelelse, som siger ”Utilstrækkelige midler”.

  Når du har valgt indsatsen, skal du klikke/trykke på knappen SPIN, for at begynde at spille.

  Spin hjulene

  Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

  Autospil

  Autospil giver dig mulighed for at gentage din valgte indsats i et vist antal spillerunder. For at starte Autospil skal du vælge den ønskede indsatsværdi, og derefter klikke/trykke på knappen Autospil.

  I panelet Autospil kan du starte Autospil ved at vælge antallet af runder, som du ønsker din indsats skal gentages i.

  Dit valgte antal runder med Autospil vil blive vist på Autospil-knappen. Antallet af resterende Autospil-runder opdateres når Autospil startes.

  Dit samlede indsatsbeløb for Autospil beregnes ved at multiplicere antallet af Autospil-runder, med værdien af din indsats. Dette indikeres under hver Autospil-mulighed. Det resterende indsatsbeløb for Autospil vises også under den valgte Autospil-mulighed, når Autospil er startet.

  Dine automatiske spillerunder vil fortsætte, enten indtil dine valgte antal Autospil-runder er fuldført, eller du vælger at stoppe Autospil ved at klikke/trykke på STOP.

  Autospil stopper efter Bonusfunktionen er gennemført.

  Mens Autospil er i gang, er det ikke muligt at ændre din indsats. Du skal stoppe Autospil for at ændre indsatsen.

  Jackpot-spil

  Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

  Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

  Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

  Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

  Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

  Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

  Dynamisk Jackpot Allokering

  Kun de første 17.49kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

  Indsatsbeløb på mere end 17.49kr lægges direkte til progressive jackpot.

  Daily Jackpot (time)

  Den nuværende startværdi er: 17,496.70kr, Den næste minimum startværdi er: 17,496.70kr

  Mega Jackpot (progressive)

  Den nuværende startværdi er: 437,417.65kr, Den næste minimum startværdi er: 437,417.65kr

  Hourly Jackpot (time)

  Den nuværende startværdi er: 874.83kr, Den næste minimum startværdi er: 874.83kr

  Andre betjeningsknapper

  Klik/tryk på knappen UDBETALINGSTABEL for at se gevinstkombinationer og udbetalinger.

  Klik/tryk på knappen LYD for at tænde eller slukke for spillets lyde.

  Klik/tryk på knappen HISTORIK for at se de spillerunder du har spillet, samt resultaterne for disse runder.

  Klik/tryk på knappen HJÆLP for at se spillereglerne.

  Klik/tryk på knappen FULD SKÆRM for at åbne spillet i fuld skærm, eller klik/tryk på knappen FORLAD FULD SKÆRM for at forlade det (som et alternativ kan du trykke på ESC).

  Generelle spilletyper

  Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

  Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

  Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

  Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

  Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

  Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

  Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

  Spillenummer

  Hver spillerunde er identificeret med et unikt SPILLENUMMER.

  Dette nummer viser hvornår spillerunden begyndte i GMT-formatet efter time: minut: sekund. pug dette spillenummer som reference (eller tag et skærmbillede af spillenummeret), hvis du ønsker at kontakte kundeservice angående en bestemt runde.

  For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

  RTP er ≈ 95.08%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

  Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 10868.

  Minimumindsats: 1kr

  Maksimumindsats: 100kr

  Spilleversion: 4.0.1

  Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 23-08-2023