Wild Stocking

SPILLEREGLER
Wild Stocking er en 5x4 online spillemaskine med et tema, der kredser om jul og det at give gaver. Den indeholder Wild-symboler, der kan udvide sig på hele det hjul, de lander på i
grundspillet, et bonusstrømpe vælg og klik-spil, hvor spilleren vælger en tilfældig pengepræmie, som udløses af, at der landes 3 synlige bonus-symboler, en gratis 5x4 tilstand
med udvidende mangedoblende wild-symboler, der udløses af, at der landes 3 synlige scatter-symboler eller en købebonus, hvor man kan få adgang til et gratis spins-spil for en
fast pris.
Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 95.50%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.
Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed. Kun en GEVINSTKOMBINATIONS højeste gevinst udbetales.
Gevinster på forskellige BETALINGSMÅDER tilføjes.
Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstmulighederne og indsatsen i det
udløsende spil.
UDVIDENDE WILD-SYMBOL WILD-SYMBOLER erstatter alle symboler bortset fra SCATTER-SYMBOLER og BONUSSYMBOLER. Når et WILD-SYMBOL er landet på et hjul, udvider det sig, og dækker hele hjulet.

GRATIS SPINS MED MANGEDOBLENDE WILD-SYMBOLER
GRATIS SPINS tildeles, hvis tre (3) eller flere SCATTER-SYMBOLER lander i en synlig position. Antallet af tildelte GRATIS SPINS afhænger af antallet af synlige SCATTER-SYMBOLER.
Ti (10) gratis spins tildeles, hvis tre (3) SCATTER-SYMBOLER lander i en synlig position. Tolv (12) gratis spins tildeles, hvis fire (4) SCATTER-SYMBOLER lander i en synlig position.
Femten (15) gratis spins tildeles, hvis fem (5) SCATTER-SYMBOLER lander i en synlig position. MULTIPLIKATOR-WILD-SYMBOLER mellem x2, x3, x5 kan lande og UDVIDE SIG på hjul 2, 3, 4 og 5.
VÆLG OG KLIK
Tre (3) BONUS-SYMBOLER i synlig position aktiverer VÆLG OG KLIK-spillet.
Ved at klikke på en af de seks (6) objekter, vil der blive afsløret udløst en tilfældig PENGEPRÆMIE.
SUPER STAKE
Super Stake-tilstanden giver en spiller mulighed for at fordoble sin indsats og aktivere en bonus, som byder på ekstra præmier. Dette fordoblede væddemål fordobler ikke betalingstabellen. Den forbliver den samme, som det der gælder for et spil, som ikke er Super Stake. I stedet bruges den ekstra placerede indsats til at betale et indskud til Super Stakefunktionen, som har den samme RTP, som standardspillet.

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)
Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.
SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)
Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.
SPILLELYDE
Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.
BAGGRUNDSLYDE (valgfri)
Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL
FLYTBAR KLIKFUNKTION
For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.
KLIK HVOR SOM HELST
SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL
Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER
Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS
MAKS INDSATS
Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)
Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!
AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)
Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan
funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.
Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.
TURBO-SPIN (valgfri)
Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.
SAMLEDE SPINS
Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.
TABSGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.
ENKELTE GEVINSTGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK
KNAPPEN MANUELT SPIN
Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.
AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)
Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for AUTO SPIL.

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.
MENU-KNAP
Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.
INDSATSINDSTILLINGER
Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)
Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN.
SUPERSTAKE (valgfri)
Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!
SAMLET SATS
Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)
Hver gang du rammer en vindende kombination, vil SPILLEFUNKTIONEN automatisk blive aktiveret. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe SPILLEFUNKTIONEN over, og fortsætte
med at spille grundspillet, eller vælg SPILLEKNAPPEN for at bruge SPILLEFUNKTIONEN. I SPILLEFUNKTIONEN er der placeret et spillekort med billedsiden nedad på bordet, og du
kan satse dine gevinster fra det udløsende spil, ved at gætte på KORTFARVE eller KORT SUIT.
Hvis et GRATIS SPIL BONUSGEVINST aktiverer SPILLEFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din samlede BONUSGEVINST

Eventuelle muligheder og resultater:
Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet vises, og et korrekt gæt FORDOBLER (x2) dine gevinster.
Vælg KORT SUIT ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet vises, og et korrekt gæt FIREDOBLER (x4) dine gevinster. Et forkert gæt vedrørende KORTFARVE eller KORT SUIT vil afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og du vil miste dine samlede gevinster (gevinster fra det udløsende spil, og eventuelle gevinster fra den aktive SPILLEFUNKTION). Hvis du vinder en SPILLEFUNKTION runde, og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive placeret med billedsiden nedad på bordet, og spillet gentages med din nyligt justerede indsats.
KORTFARVE og KORT SUIT fra hvert spillekort under SPILLEFUNKTIONEN tilføjes til HISTORIK menuen, og gevinster spores på GEVINSTTÆLLEREN på skærmen.
Du kan fortsætte med SPILLEFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, du når det maksimale antal tilladte runder, du når det maksimale antal tilladte gevinstbeløb, eller du
klikker/trykker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og inkassere dine gevinster. Du vil derefter returnere til hovedspillet, og de kreditter du har vundet, vil
automatisk blive tilføjet til din saldo. Bemærk: Hvis gevinsten på dit udløsende spil er større end den maksimale grænse for SPILLEFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN
Klik/Tryk på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.
INKASSÉR-KNAPPEN
Klik/Tryk på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassere
gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 01-12-2021