Battle Maidens: Cleopatra

Battle Maidens Cleopatra

Regler

• Dette spil har en teoretisk tilbagebetaling på 96.4%
  • Du spiller med 10 faste mønter pr. spin for 1024 gevinstmåder.
  • Møntens værdi er: Bedste værdi/10.
  • Kun den højeste gevinst på enhver gevinst måder betales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.
  • Under normalt spil transformerer Eye of Horus (transformerende wild) sig selv samt 2 - 4 symboler til dette vilde symbol
  • Fejlfunktion annullerer alle betalinger og spil.
  • Følgende spilfunktioner og indstillinger kan være underlagt vilkår og betingelser for hjemmesiden. For mere information om det følgende henvises til spilhjemmesiden:
  • Procedurer, der anvendes til styring af ufærdige spilrunder.
  • Den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk afslutter
  • Sidst opdateret 08/10/2021
  • V1.40.5.1

Funktioner

• Dette spil indeholder Freespins, Wilds, Transforming Wilds, Sticky Wilds, Expanding Wilds og gevinstmultiplikatorer.
  • Wilds erstatter alle ikke-specielle symboler og betaler som den højeste gevinst.
  • Wilds kan kun vises på hjul 2,3,4 og 5.
  • Får man 3, 4 eller 5 scatter-symboler i normalt spil tildeler 10 gratis spins.
  • Kun de scatter-symboler, der udløste gratis spins, vises under de gratis spins.
  • Scatter-symboler er begrænset til kun at blive vist på et bestemt hjul under normalt spil, men kan vises på ethvert hjul under gratis spins
  • Under gratis spins viser udbetalingstabellen, hvad der tildeles hver gang et scatter-symbol vises.

Køb en funktion

• Funktionen for 'Køb en funktion' er muligvis ikke tilgængelig i din jurisdiktion.
  • Retur til spiller for 'Køb enfunktion' er 96 %
  • Hvis du er i stand til at købe en funktion, vises knappen 'Køb en funktion' ved siden af hjulene.
  • For at købe en funktion skal du vælge 'Køb en funktion' og derefter vælge de scatter-symboler, du vil have vist på dine hjul.
  • Hvert scatter-symbol har sin egen funktion, der, hvis de er valgt, føjes til gratis spins.
  • Hver unik kombination har forskellige chancer for at vinde præmier og vil blive prissat i overensstemmelse hermed.
  • Når du har valgt dine 3 scatter-symboler, bliver du bedt om at bekræfte, at du er tilfreds med din samlede indsatsværdi inden funktionen startes.

Du kan gå ud af købsfunktionen når som helst, inden du har bekræftet den

Seneste opdatering: 30-10-2022