Golden Egypt

Vend tilbage til faraoernes tid, og oplev Golden Egypt! Hvilke rigdomme ligger begravet i denne ørken, som guderne med deres kræfter har forvandlet til et paradis?
Find og saml 2 møntsymboler på samme hjul for at forvandle det hjul til Joker for de næste 2 spil. Flere hjul kan blive til Joker samtidigt!
En overflod af valgmuligheder venter under Gratis spil-bonus, hvor du kan vælge dit antal gratis spil og tilfældige Joker-hjul.

Sådan placerer du en indsats

Golden Egypt har 25 gevinstlinjer.

INDSATS I ALT
Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk for at vise Indsatsmenuen og vælge en indsats.

LINJER
Indsatsen er fastsat til 25 gevinstlinjer.

SPIL
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Synkroniserede hjul-funktion

Hvert hjul i Golden Egypt omfatter store stakke med det samme symbol.
Før hver spilleomgang vælges tilfældigt et hjul med ét af de stakkede symboler.
Ethvert symbol kan forekomme i enhver stak bortset fra det spredte bonussymbol og møntsymbolet.
Det samme symbol kan dukke op i store stakke på flere hjul i den samme spilleomgang.

[ til toppen ]

Wild Stays 2 Plays-funktion

Saml 2 møntsymboler på et hjul for at aktivere Wild Stays 2 Plays-funktionen.
En tæller over hvert hjul angiver, hvor mange møntsymboler der er blevet indsamlet.
Når du har indsamlet 2 møntsymboler, bliver det hjul, der udløste funktionen, til Joker under de næste 2 spil, hvorefter tælleren over hjulet bliver nulstillet.

[ til toppen ]

Gratis spil-bonus

Gratis spil-bonus udløses, når 3 eller flere spredte bonussymboler forekommer hvor som helst på hjulene.
Vælg mellem tre valgmuligheder i vælgeren.
De tilgængelige valgmuligheder afhænger af, hvor mange bonussymboler der var på hjulene, da bonussen blev udløst.

3 bonus udløser

4 bonus udløser

5 bonus udløser

30 gratis spil med 1 tilfældigt Joker-hjul

60 gratis spil med 1 tilfældigt Joker-hjul

90 gratis spil med 1 tilfældigt Joker-hjul

15 gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul

30 gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul

45 gratis spil med 2 tilfældige Joker-hjul

5 gratis spil med 3 tilfældige Joker-hjul

10 gratis spil med 3 tilfældige Joker-hjul

15 gratis spil med 3 tilfældige Joker-hjul

[ til toppen ]

Indstillinger

Lydknap

Slå lyd til eller fra.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Udbetaling af sammenfaldende linjegevinster begynder med hjulet yderst til venstre.

Møntsymboler forekommer kun i grundspillet.

Det spredte bonussymbol forekommer i grundspillet og i Gratis spil-bonus. Bonussen kan blive udløst op til 5 gange (1 gang + 4 genudløsninger) under ét spil.

Gevinster vises i penge.

Alle gældende skatter og afgifter i forbindelse med de tildelte gevinster samt alle andre betalinger til den vindende spiller er udelukkende hans/hendes eget ansvar. Gevinster kan ikke overføres, byttes eller indløses til andre præmier.

I nogle lande er der en grænse på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis spil-bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne.
Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.
Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv.
Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme.
Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode.
Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt.
Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

RTP: 96.20%

Intellektuel ejendom

© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

[ til toppen ]

[ luk vindue ]

Seneste opdatering: 03-09-2019