Marlin Catch

SPILLEREGLER

Ram den store præmie, rid på en bølge af gevinster med stablede symboler i grundspillet og klæbende wild-symboler i gratis spins-runden. Havet er din legeplads. Forsøg at fange sværdfisken i gratis spins-runden. Jo flere samler-symboler du indsamler, desto flere gratis spins og gevinstmultiplikatorer vil du opnå. Så snart du får et klæbende wild-symbol og du er på række, vil hvert nyt opnået klæbende wild-symbol optænde resten.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 93.80%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Kun en gevinstlinjes højeste gevinst udbetales. Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstlinjerne og indsatsen i det udløsende spil.

WILD SYMBOLER

WILD-SYMBOLER erstatter alle symboler bortset fra SCATTER-SYMBOLER og SAMLER- SYMBOLER.

KLÆBENDE WILD SYMBOLER MED MULTIPLIKATOR i GRATIS SPINS-RUNDEN kan nå helt op

på x7.

SCATTER SYMBOLER

SCATTER-SYMBOLER er tilgængelige på alle hjul og 3 til 5 synlige SCATTER-SYMBOLER vil belønne spilleren med 10, 15 eller 20 GRATIS SPINS.

STABLEDE SYMBOLER

Adskillige ens symboler inklusiv WILD-SYMBOLER kan lande på det samme hjul. GRATIS SPINS MED KLÆBENDE WILD-SYMBOLER MED MULTIPLIKATOR

Når der landes tre (3) eller flere synlige SCATTER-SYMBOLER, vil der blive udløst GRATIS SPINS.

Landes der tre (3) SCATTER-SYMBOLER, vil det udløse ti (10) GRATIS SPINS Landes der fire (4) SCATTER-SYMBOLER, vil det udløse femten (15) GRATIS SPINS Landes der fem (5) SCATTER-SYMBOLER, vil det udløse tyve (20) GRATIS SPINS

I GRATIS SPINS-RUNDEN, er WILD-SYMBOLER tilgængelige på alle hjul og erstatter alle symboler med undtagelse af SAMLER-SYMBOLET.

WILD-SYMBOLER vil have en særligt klæbende opførsel i gratis spins-runden. Når der landes WILD-SYMBOLER på hjulene, forbliver de på deres position til det næste spin. Hvis der landes et nyt WILD-SYMBOL på næste spin, vil alle forrige WILD-SYMBOLER få en plus et (+1)

multiplikator-forøgelse. Et WILD-SYMBOL kan maksimalt opnå en multiplikator på x7. Hvis der ikke landes noget WILD-SYMBOL på det næste spin, vil alle forrige WILD-SYMBOLER opleve et minus et (-1) multiplikator-fald, eller blive ikke-klæbende på det følgende spin, hvis deres multiplikator allerede er fjernet.

I GRATIS SPINS-runden kan SAMLER-SYMBOLET også samles ind til SAMLINGSBJÆLKEN.

SAMLER-SYMBOL OG SAMLINGSBJÆLKEN

SAMLER-SYMBOLER er tilgængelige på alle hjul i GRATIS SPINS-runden og samles ind til SAMLINGSBJÆLKEN, når de landes. SAMLINGSBJÆLKEN fylder en plads op for hvert indsamlet SAMLER-SYMBOL.

SAMLER-SYMBOLER vil blive indsamlet selv hvis de lander bagved et KLÆBENDE WILD- SYMBOL.

Der kan maksimalt indsamles tolv (12) SAMLER-SYMBOLER i gratis spins-runden (GENUDLØSER maksimalt fire (4) gange). Derefter vil der ikke landes flere scatter-symboler. Indsamlede symboler forbliver indtil afslutningen på gratis spins-runden.

For hver tre (3) indsamlede SAMLER-SYMBOLER, vil der blive tildelt en GRATIS SPINS GENUDLØSER med yderligere GRATIS SPINS og en GEVINSTMULTIPLIKATOR, som vil være aktiv fra næste spin:

Tre (3) indsamlede SAMLER-SYMBOLER udløser: +10 gratis spins & x2 gevinstmultiplikator Seks (6) indsamlede SAMLER-SYMBOLER udløser: +8 gratis spins & x3 gevinstmultiplikator Ni (9) indsamlede SAMLER-SYMBOLER udløser: +6 gratis spins & x5 gevinstmultiplikator Tolv (12) indsamlede SAMLER-SYMBOLER udløser: +4 gratis spins & x10 gevinstmultiplikator

KØB FUNKTION (valgfri)

Der er fire (4) muligheder for at købe GRATIS SPINS, hvor den sidste mulighed er tilfældig i forhold til de andre tre (3) forrige muligheder.

Ved køb af den første mulighed vil tre (3) SCATTER-SYMBOLER lande og udløse ti (10) GRATIS SPINS.

Ved køb af den anden mulighed vil fire (4) SCATTER-SYMBOLER lande og udløse femten (15) GRATIS SPINS.

Ved køb af den tredje mulighed vil fem (5) SCATTER-SYMBOLER lande og udløse tyve (20) GRATIS SPINS.

Ved køb af den sidste mulighed vil et tilfældigt antal SCATTER-SYMBOLER af de tidligere muligheder blive tilbudt.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte

Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, vil SPILLEFUNKTIONEN automatisk blive aktiveret. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe SPILLEFUNKTIONEN over, og fortsætte med at spille grundspillet, eller vælg SPILLEKNAPPEN for at bruge SPILLEFUNKTIONEN.

I SPILLEFUNKTIONEN er der placeret et spillekort med billedsiden nedad på bordet, og du kan satse dine gevinster fra det udløsende spil, ved at gætte på KORTFARVE eller KORT SUIT. Hvis et GRATIS SPIL BONUSGEVINST aktiverer SPILLEFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din samlede BONUSGEVINST

Eventuelle muligheder og resultater:

Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet vises, og et korrekt gæt FORDOBLER (x2) dine gevinster.

Vælg KORT SUIT ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet vises, og et korrekt gæt FIREDOBLER (x4) dine gevinster.

Et forkert gæt vedrørende KORTFARVE eller KORT SUIT vil afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og du vil miste dine samlede gevinster (gevinster fra det udløsende spil, og eventuelle gevinster fra den aktive SPILLEFUNKTION).

Hvis du vinder en SPILLEFUNKTION runde, og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive placeret med billedsiden nedad på bordet, og spillet gentages med din nyligt justerede indsats.

KORTFARVE og KORT SUIT fra hvert spillekort under SPILLEFUNKTIONEN tilføjes til HISTORIK menuen, og gevinster spores på GEVINSTTÆLLEREN på skærmen.

Du kan fortsætte med SPILLEFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, du når det maksimale antal tilladte runder, du når det maksimale antal tilladte gevinstbeløb, eller du klikker/trykker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og inkassere dine gevinster. Du vil derefter returnere til hovedspillet, og de kreditter du har vundet, vil automatisk blive tilføjet til din saldo.

Bemærk: Hvis gevinsten på dit udløsende spil er større end den maksimale grænse for SPILLEFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik/Tryk på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik/Tryk på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassere gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 01-02-2022