The Terminator™ I’ll Be Back

Main game_danish

Mål:

Terminator er en spilleautomat med fem hjul, 20 betalingslinjer, bonusspil og re-spin funktion. Når 3 eller flere scatter terminator-symboler vises hvor som helst på hjulene, starter bonusspillet, hvor spilleren skal skyde en af de 5 terminators™. Spilleren vil modtage 5, 7, 10, 12 eller 15 gratis spil. Gratis spil kan genudløses under gratis spil. Når Wild I'LL BE BACK-symbolet vises på hjulene tildeles re-spin.

Paytabel

paytable1JPG

paytable2JPG

rsz_paylines (1)

Spilinformation:

• Spillet spilles på 20 faste linjer.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på plus_dJPG og minus_dJPG.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL rsz_spin.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter-gevinster (repræsenteret af terminator™-symbolet) ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter terminator™-symboler som betaler hvor som helst.
  • Ticker-meddeleleserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Gevinstbeløbet vil blive tilføjet til saldoen og beløb, der er vundet for spin, vises på GEVINST-måleren på højre side af skærmen.

Sådan spiller du

• Valg af "INDSATS": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 20 linjer. Du kan hæve indsatsen ved at klikke på plus_dJPG til højre for INDSATS eller sænke den ved at klikke på minus_dJPG til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke pa for  at indbetale.
  • MAKS. INDSATS: Klik på Max bet for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Den samlede indsats, vises under måleren "INDSATS" nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på infoJPG nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på 7 nederst på skærmen ved linje måleren. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. For at finde den effektive udbetaling pr. linje, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på rsz_1back_button-knappen på skærmbilledet med gevinstoversigten. Hvis du klikker på 7 åbnes spillereglerne og gevinstoversigten, hvor du kan læse spillereglerne.
  • Spil: Klik på SPIL rsz_spin for at starte hjulene. Når hjulene stopper, udbetales alle vinderkombinationer på valgte linjer, samt eventuelle scatter gevinster, i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne animeres. Den enkelte gevinstlinjes gevinst vises ved enden af hver vindende linje. Samlet gevinstbeløb for spin vil blive vist på WIN-etiketten.
  • Lydstyrke: 11 afspiller spillets musik. Klik på 11-symbolet for at slå lyden fra 12.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
      • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
      • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
      • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
          1.   Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
          2. Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
          3. (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
      •   Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
 Capture
  • Klik på AUTOSPIL, nederst til venstre på spilskærmen, for at bruge autospil funktionen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOPSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere "AUTOSPIL" muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • 'AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • Spilindstillinger:
    • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
    • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
    • Atmosfære lyd: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
    • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
    • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil.
    • Introduktionsskærm: Valgmuligheden vil blive deaktiveret i den avancerede indstillingsmenu, da hjælpesiden ikke er tilgængelig for spillet.
    • Introduktionsfilm:  Ved at tjekke denne indstilling, vil spilintro videoen blive afspillet ved spillets start. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spil.

Advanced settings

Browser-knap panelfunktioner:

Untitled
  • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Indbetal for at indbetale på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\Fiktive for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil om fiktive penge.
  • "SPILHISTORIK" kan kun ses for spil med rigtige penge.

Spilleregler:

• Der kan spilles på 20 linjer.
  • Alle udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Maks. antal linjer vælger 20 linjer med maks. indsats per linje.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter Terminator™-symboler som betaler hvor som helst.
  • Wild (I'LL BE BACK)-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Terminator™-symboler.

I'LL BE BACK bonusspil:

• Et Wild I'LL BE BACK-symbol udløser RE-SPIN.
  • Hvert I'll BE BACK-symbol genudløser et re-spin.
  • Vind op til 5 re-spin.
  • Når I'LL BE BACK-symbolet vises, holdes alle symbolerne på dét hjul på deres plads indtil de vundne re-spin er brugt.
  • Du kan vinde flere re-spin i RE-SPIN BONUSSPILLEt.
  • Re-spins spilles med den samme indsats som i det spil der udløste dem.

Terminator™ bonusspil:

• Når 3 eller flere scatter Terminator™-symboler vises på spilskærmen, udløses et bonusspil med fem Terminator™ valgmuligheder
  • Spilleren kan vinde 5, 7, 10, 12 eller 15 gratis spil ved at skyde 1 Terminator™.
  • Under gratis spil, kan et Full Reel Terminator™ Wild-symbol blive vist og erstatte symbolerne på hjulet, undtagen scatter-symboler.
  • Scatter-symboler som dækkes af Full Reel Terminator™-symbolet, tæller som scatter-gevinster og genudløsning.
  • I'LL BE BACK RE-SPIN kan udløses i bonusspillet og giver et re-spin.
  • Under gratis spil, kan et Wild-symbol (Full Reel Terminator™-symbol) vises hvor som helst på hjulene. Det fungerer som et Wild-symbol og erstatter alle symboler på hjulene.
  • Hvis 3 eller flere scatter Terminator™-symboler vises under bonusspillet og hvis scatter-symbolet er dækket af Full Reel Terminator™-symbolet, så:
    •  Wild-symbol (Full Reel Terminator™-symbol) betaling tildeles også.
    • Scatter gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten og det oprindelige antal gratis spil vil blive tildelt.
  • Der kan maks. udløses 3 bonusrunder når:
    • 3 eller flere scatter Terminator™ symboler skal vises sammen med I'll BE BACK symbolet/symboler i normalt spil.
    • 3 eller flere scatter Terminator™ symboler skal vises under re-spin.
      • Det første bonusspil spilles efter re-spin er blevet brugt.
      • Den næste bonusrunde starter når den forrige bonusrunde er blevet afsluttet.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdateringsdato: 28.5.2018.

Seneste opdatering: 07-06-2018