Declaration of Spindependence

Kommer snart til et teater nær dig: Slut dig til de stiftende fædre i de fries land, når du underskriver Declaration of Spindependence! Dette stjernespækket spil med 30-gevinstlinjer byder på Ca$hLink-funktionen, som øjeblikkeligt tildeler pengepræmier. Udløs Ca$hLink Multiplikator-funktionen for at få multiplikatorer på 1 eller alle Mønt-symboler på hjulene. Lad friheden og de store gevinster strømme ind fra alle bjergsider!

Sådan satser du

Declaration of Spindependence har 30 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet Indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er tilgængeligt: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Ca$hLink-funktion

Hvis et Kiste-scatter-symbol forekommer på hjul 5, og der ikke fremkommer et Rosette-mønt-scatter-symbol på hjul 1, udløses Ca$hLink-funktionen. Alle mønt-scatter-symboler, som ikke indeholder et Grand eller Major-symbol, tildeles en præmieværdi.

Afslør et Grand eller Major-symbol for at vinde den tilsvarende præmie.

De tilgængelige gevinster er 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 mønter, Major- og Grand-præmie. Major-præmien er 1.000 mønter. Grand-præmien er 3.000 mønter. Præmieværdier ganges med møntværdien.

Alle afslørede præmieværdier, herunder alle Grand eller Major-præmier, tildeles til spilleren.

Præmieværdier vises i valuta. Der kan tildeles mere end 1 præmie under Ca$hLink-funktionen.

Ca$hLink Multiplikator-funktion

Et Rosette-mønt-symbol på hjul 1 og et Kiste-symbol på hjul 5 udløser Ca$hLink Multiplikator-funktionen.

Rosette-mønt-symbolet afslører enten en musket eller en kanon.

Hvis en musket afsløres, påføres en tilfældig multiplikator til Rosette-mønt-symbolet eller 1 Mønt-symbol på hjulene.

Hvis kanonen afsløres, påføres der en tilfældig multiplikator til Rosette-mønt-symbolet og alle Mønt-symboler på hjulene.

De mulige multiplikatorværdier er 2x, 5x, 10x, 20x, 50x og 100x, som påføres den værdi, der vises på mønten.

Ca$hLink Multiplikator-funktionen er kun tilgængelig i grundspillet.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når der fremkommer 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5. Disse symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5.

Hvis Gratis Spin-bonussen bliver udløst, bliver der tildelt 10 gratis spins.

Gratis Spin-bonussen genudløses, når der fremkommer 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5. Disse symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5.

Hvis Gratis Spin-bonussen genudløses, så tildeles der 10 ekstra gratis spins.

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 200 gratis spins pr. bonus.

Hjulene, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus Scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Ca$hLink-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet, Kiste-symbolet, Mønt-symbolet og Rosette-mønt-symbolet i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Kiste-symbolet forekommer kun på hjul 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Rosette-mønt-symbolet forekommer kun på hjul 1 i grundspillet.

Mønt-symbolet vises på hjul 1, 2, 3 og 4 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret den 13. januar 2023

Seneste opdatering: 30-06-2023