Madame Voodoo

Har du nogensinde undret dig over sort magi eller Voodoo i særdeleshed? Madame Voodoo inviterer dig til at komme for at opleve kraften i hendes ældgamle håndværk, og du kan bare vinde nogle seriøst givende præmier. Uanset om du tror på det uforklarlige eller ej, er Madam Voodoo-spilleautomaten non-stop magisk underholdning og belønninger fra det allerførste spin.

Madame Voodoo er en 5x5 slot med op til 506.250 vindermåder. Lad de magiske belønninger komme rullende ind med de tumlende brikker, hvor symboler i en vindende kombination falder væk, og nye symboler lander for muligvis endnu flere gevinster. Pas på Voodoo-dukken, der kan dukke op, og kast Voodoo-dukker tilfældigt på hjulene, der forvandles til det samme symbol for flere udbetalinger. Hvis en dukke lander på den magiske bold, vil den udvide sig til at dække alle tilstødende positioner og endda dele op til 6 gange for at få flere måder at VINDE på. Landing af 3 eller flere scatters aktiverer op til 25 gratis spil. Udløs bonussen når som helst du vil med muligheden Køb bonus.

Mærk magien ved at vinde og spil Madame Voodoo nu!

Oplysninger om spillet

Spil vindende måder:

Der er op til 506.250 måder at spille på i Madame Voodoo.

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstavle:

Spilletype

Video-spilleautomat

Antal måder

3,125 - 506,250 måder

Spilfunktioner

VOODOO DUKKER

·        voodoo dukke kaster tilfællige forandringende dukker på hjullene for at afslage nye symboler

UDVIDELSE

·        Når voodoo dukker-symboler lander på en {Magic Ball}, bliver alle tilstødende positioner til voodoo dukker.

·        Alle voodoo dukker-symboler konverteres til et tilfældigt symbol af samme type undtagen Wild og Scatter, og kan opdeles op til 6 gange i samme position.

GRATIS SPIL

·        Når 3, 4, 5 eller flere scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene, tildeler de henholdsvis 10, 15 eller 25 gratis spil.

·        Når Voodoo-dukken aktiveres under gratis spil, og de nyligt transformerede symboler ikke danner nogen vindende kombination, vil de forvandles tilbage til Voodoo-dukker. Dukkerne går derefter en række op pr. spin, indtil de danner en vindende kombination eller forsvinder fra hjulene.

·        Gratis spil kan ikke genaktiveres.

Tilbage til spiller (RTP) i almindeligt spil med køb bonusfunktion 10, 15 eller

25 gratis spil

94.15%

Tilbage til spiller (RTP) i almindeligt spil med køb bonusfunktion (VIP) - 25 GRATIS SPINS

94.65%

Tilbagebetaling til spillere

94.02%

Hitrate

37.73%

KØB BONUS

Knappen "Køb bonus" er aktiv i grundspillet.

Køb bonus – Aktiver gratis spil med det samme når som helst under hovedspillet.

• Betal 75x samlet indsats for at spille 10, 15 eller 25 gratis
  • Betal 150x samlet indsats for at spille 25 gratis spil (VIP).

Sådan spilles spillet

Væddemål

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Spin nuligheder

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

• Tryk på mellemrumstasten på en stationær
  • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

• Tændes igennem Sandwich menu
  • Tændes fra Indstillinger
  • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer dannes fra venstre mod højre på de tilstødende hjul, der starter fra det venstre hjul.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som

kan tilgås via Indstilling knap

• Der betales kun den højeste gevinst kombination.
  • Samtidige gevinster på forskellige væddemål tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte
  • Funktionsfejl ugyldiggør alle
  • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Udbetalingsregler for funktioner

• Gratis Spil spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Gratis

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration. Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:

(Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).

• Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:

(Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).

• På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 26-10-2022