Gold Prospector

Mål:

Gold Prospector er et slot-spil med fem reels og 40 faste betalingslinjer. Spillet har både en Bucket-funktion og en gratis spins-funktion. Spillets buckets har forskellige positioner med gevinstbeløb. Hvis Scatter-symbolet med guldklumpen dukker op på det reel-sæt, der matcher en af positionerne på spillets bucket, tildeles det respektive gevinstbeløb til spilleren. Spillets bucket fryser også med tilfældige intervaller, så flere gevinster tildeles i efterfølgende spil. Gratis spins-funktionen udløses, når 3 GRATIS SPINS-symboler vises hvor som helst på 2,3 og 4 hjul. Tre gratis spins tildeles, og der er en chance for, at antallet af gratis spins forøges, når Scatter-symbolet med guldklumpen dukker op på gratis spins-skærmen. Wild-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter-symbolet med guldklumpen og gratis spin-symboler.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre  indsatsværdien  ved at klikke på  + eller - knapperne på hver side af indsatsmåleren, når du spiller via desktop-udgaven. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på hamburger-menuen og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er utilstrækkelig, vil denne indstilling være deaktiveret, når du spiller via desktop-udgaven.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt:  Gevinstoversigten  kan ses ved at klikke på  ‘i’ knappen, der kan findes over indsatspanelet. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på pilen nedad på skærmbilledet med gevinstoversigten. Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på hamburger-menuen, når du spiller via mobiludgaven.
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For britiske brugere vil autospin-muligheden være i deaktiveret tilstand.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.”<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospin.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du vælger denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin, hvis du spiller via desktop-udgaven. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Klik på ikonet for hamburger-menuen for at se muligheder såsom gevinstoversigten, spilindstillinger, autospins, indstillinger, i-knappen og for at gå til kassen, når du spiller via mobiludgaven.
  • Klik på for at gå tilbage til lobby-skærmen.
  • Klik på 'Gevinsttabel'-muligheden for at se Gevinstttabellen.
  • Klik på tilbage-knappen for at gå tilbage til spillet.
  • Klik på lyd-ikonet for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

Spilleregler:

• Gold Prospector er et spil med 40 faste betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • MAKS. INDSATS vælger 40 linjer og den maksimale møntværdi.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter-symbolet med guldklumpen og gratis spin-symboler.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil, bonusspil eller gratis spins. Yderligere linjegevinster eller gratis spin-gevinster  vil gå tabt, hvis den højest mulige gevinst er nået.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.23%.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Bonusrunde:

• I hovedspillet har spillets bucket-kæde 17 positioner fra 4-20, og de respektive multiplikatorer er som følger: X1, X2, X3, X4, X5, X10, X15, X20, X25, X50, X100, X200, X300, X500, X1000, X5000, X10.000. Disse multiplikatorer vil ganges med det samlede indsatsbeløb og vil vises på spillets bucket.
  • Hvis antallet af Scatter-symboler med guldklumpen på reel-sættet er mellem fire og 20, vil det respektive gevinstbeløb tildeles spilleren.

Hvis seks Scatter-symboler med guldklumpen eks. dukker op på spillets reels, vil gevinstbeløbet på positionen '6' på spillets bucket tildeles spilleren.

• Spillets buckets låser tilfældigt, hvis flere end fire Scatter-symboler med guldklumpen vises. I denne tilstand vil det låste gevinstbeløb blive videreført til næste spin i stedet for at blive udbetalt som en præmie. Hvis seks Scatter-symboler med guldklumpen eks. dukker op på spillets reels, vil spillets bucket også låse på positionen med tallet '6' og tilføjes det næste spin.
  • Hvis der er ét eller flere Scatter-symboler med guldklumpen i det efterfølgende spin, låser spillets bucket også tilfældigt i det efterfølgende spin. Hvis spillets bucket eks. låser ved position 6, og der er to Scatter-symboler med guldklumpen i det efterfølgende spin, vil spillets bucket låse tilfældigt igen, og spillets bucket vil låse igen på position 8, hvilket er lig med 6+2.
  • Når ét eller flere Scatter-symboler med guldklumpen vises i lås bucket-funktionen, kan spillets bucket låse igen op til tre gange baseret på fremkomsten af Scatter-symboler med guldklumpen.
  • Når spilleren har nået de maksimale 20 scatter-symboler, vil de blive de tildelt den højeste gevinst, uden mulighed for at spillets bucket låser igen.
  • Positionen, spillets bucket låser, svarer til værdien af den indsats, spilleren har foretaget.
  • Under låse-/lås igen funktionen vil de gevinster, spillets bucket evt. indsamler under en gratis spins-funktion samles og tages med videre til gratis spins. Scatter-symbolet med guldklumpen vises under gratis spin-funktionen og føjes til spillets buckets, hvor disse samles fra hovedspillet, og hvorfra den samlede udbetaling vil blive tildelt.

Gratis spins-funktion:

• TRE GRATIS SPINS-symboler et hvilket som helst sted på andet, tredje og fjerde reel giver tre gratis spins.
  • GRATIS SPINS-symboler vises kun på andet, tredje og fjerde reel i hovedspillet og vil ikke dukke op på første og femte reel.
  • Hvis Scatter-symbolet med guldklumpen dukker op et hvilket som helst sted på spillets reels under gratis spin-funktionen, så vil det blive opsamlet og føjet til spillets bucket med Scatter-symbolerne.
  • Når et eller flere scatter-symboler er blevet opsamlet under gratis spins-funktionen, og det samlede antal opsamlede scatter-symboler er under 20, så vil antallet af gratis spins gå tilbage til tre.
  • Maksimalt 20 scatter-symboler kan opsamles under gratis spins-funktionen og yderligere scatter-symboler vil derfor gå tabt..
  • Scatter-gevinsten tildeles ved afslutningen af gratis spins-funktionen og er baseret på antallet af Scatter-symboler, der er indsamlet i spillets bucket mellem 4 og 20, samt linjegevinsterne.
  • Gratis spins kan ikke genudløses.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spil Regler for at se spillereglerne for spillet som en hjemmeside.
  • Klik på Spilhistorik for at se resultater af dine tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge /Spilpenge for at skifte mellem indstillingerne om at spille om rigtige penge eller spilpenge.
  • Klik på Indbetal for at indbetale penge på din konto.
  • Vores Spilhistorik funktionaliteten gælder kun for spil om rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du er logget på igen via desktop.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig, når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på knappen 'Indbetal' nederst på spillets skærm for at foretage en indbetaling, hvis du spiller via desktop-udgaven.
  • Gå til kassen $ og foretag en indbetaling, hvis du spiller via mobiludgaven.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 13-05-2022