Bompers

Spilbeskrivelse

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Bompers er det 3. spil med en tyngdekraftsfunktion, der indeholder faldende og rullende kugler, med et flippertema. Ved symbollanding får tyngdekraftsfunktionen kuglerne til at glide både til venstre og højre, indtil de finder en hvileposition.

Spillet har 6 kolonner, 4 rækker og har 4096 måder at vinde på. Alle symboler er tilgængelige i størrelse 1x1. Der er tre kerneegenskaber, hvoraf den ene kaldes Mystery Bomb. Når den udløses, eksploderer den og erstatter alle direkte forbindende symboler til et tilfældigt valgt udbetalingssymbol. Den anden kernefunktion er Shooting Star. Når det landes, stræber det efter at nå toppen af hjulområdet. Når den når den, opretter den en symbolsamling, som senere falder ned. Den tredje kerne og hovedfunktion er Bompers. En bomper fungerer som et målebæger, der bliver til et Wild-symbol, når den er fuld. Det kan vises både i basisspillet og under gratis spins.

Spilvisning

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen.

Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Gevinstlinjer

Bompers har op til 262144 måder at vinde på. RTP for alle gevinstlinjer er den samme, og RTP for spillet er defineret i spilregel nr. 29.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af 3 bonussymboler i normal tilstand udløser bonustilstanden med gratis spins. Bonusspillet kan udløses igen.

Når du går ind i bonusspillet, vises der altid op til 5 Bompers. Når en Bomper er fuld, bliver den til et wild symbol, der bliver klæbrig i hele bonusspil. En Bompers- indsamlingsfremgang forbliver vedholdende mellem free spins.

Knapafklaringer

Spilleregler

 1. Bompers er et slot-spil med 6 kolonner, 4 rækker, symboler, der dropper ned, og op til 262144 måder at vinde på. Kolonnerne kan udvide sig opad til i alt 8 rækker.
 2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver
 3. Hver indsats er 100 mønter.
 4. Indsatslinjer udbetales fra venstre til højre. Kun den højeste gevinst aktiv indsatslinje udbetales.
 5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen
 6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospin (hvis det er muligt i den relevante jurisdiktion). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Autospin til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles
 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
 8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i
 9. Bompers spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free
 10. Alle symbol-drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4096 måder at vinde på.
 11. Gevinsterne i et eksisterende symbol-drop bliver samlet, og alle symboler, der er inkluderet i en gevinstkombination, fjernes. De tilbageværende symboler, bortset fra Shooting Star, falder vertikalt, glider til venstre og derefter til højre, indtil de når en hvileposition. Det nye resultat udbetales derefter, og Avalanche-cyklussen fortsætter, så længe der fremkommer nye
 12. Når Avalanche-cyklussen slutter, lægger det næste symbol-drop en ekstra række til i toppen, hvilket resulterer i flere måder at vinde på.
 13. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. 4 rækker: 4096 måder at vinde på

5 rækker: 15625 måder at vinde på 6 rækker: 46656 måder at vinde på 7 rækker: 117649 måder at vinde på 8 rækker: 262144 måder at vinde på

 1. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Mystery Bomb-, Shooting Star- og bonussymboler. En vinderkombination med ene wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde
 1. Når et Shooting Star-symbol dukker op, forsøger det altid at bevæge sig opad, hvor der er plads. Hvis et Shooting Star-symbol når toppen af symbolområdet, genererer den en samling af op til 7 symboler, inklusive sig Samlingen består altid af forskellige udbetalingssymboler og wild-symboler, og de falder alle ned mod symbolområdet.
 2. Shooting Star-symboler genererer altid så mange symboler omkring sig selv, som der kan være på skærmen, op til maksimalt 7 (inklusive en erstatning af sig selv).
 3. Mystery Bomb kan optræde i ethvert symbol-drop eller blive genereret af et Shooting Star-symbol. Den eksploderer og erstatter sig selv og de forbundne symboler med et tilfældigt valgt udbetalingssymbol, når der ikke er flere gevinster i Avalanche-cyklussen.
 4. Wild-, Bompers-, bonus- og Shooting Star-symboler bliver ikke erstattet af Mystery Bomb-effekten.
 5. Hvis 2 eller flere Mystery Bomb-symboler eksploderer på samme tid, bliver potentielt overlappende positioner fyldt med wild-symboler.
 6. I normaltilstanden dukker op til 5 Bomper-symboler tilfældigt op, før symboler dropper ind. Bomper-symboler er Sticky og bliver, hvor de er, under alle gevinster og Avalanche-cyklusser. Hver gang en Bomper bliver ramt af et symbol fra en hvilken som helst retning, bliver det opsamlet i Bomper-måleren, og Bomper- symbolet bliver til en Sticky Wild, når måleren er
 7. 3 bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops. 7 Free Drops Hvert nyt Free drop starter på 4 rækker.
 8. I starten af Free Drops dukker op til 5 Bomper-symboler op i Bomper- symboler er Sticky og bliver, hvor de er, under alle gevinster og Avalanche- cyklusser. Hver gang en Bomper bliver ramt af et symbol fra en hvilken som helst retning, bliver det opsamlet i Bomper-måleren, og Bomper-symbolet bliver til en Sticky Wild, når måleren er fyldt.
 9. Bomper-symbolernes aktuelle tilstand forbliver den samme mellem Free
 10. Når en Mystery Bomb eksploderer, mens der er Bomper-symboler inden for Mystery Bomb-udvidelsesområdet, bliver Bomper-måleren øget med et niveau eksploderet Mystery Bomb. Dette gælder både normal- og bonustilstand.
 11. 3 bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra Free
 12. Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
 13. Gevinster udbetales, når bonusspillet
 1. Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende symbol-drop i nogen
 2. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Bompers er 95,8 %.
 3. Spillet har en maksimal gevinst på 5000x
 4. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

X-iter

X-iter knapafklaringer

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. Standardtilstand, X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3 og X-iter 4.

Standard: Normale symbol-drops i normaltilstand.

X-iter 1: Garanterer 3 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler. Det første drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop føjer 1 Bomper-symbol mere til.

X-iter 2: Garanterer 5 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler. Det første drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop føjer 1 Bomper-symbol mere til.

X-iter 3: Garanterer en spilrunde med 3 bonussymboler og adgang til bonusspillet.

X-iter 4: Garanterer 10 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler. Det første drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop føjer 1 Bomper-symbol mere til.

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. Standardtilstand, X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3 og X-iter 4.

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. Standardtilstand, X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3 og X-iter 4.

Standard: Normale symbol-drops i normaltilstand. Det er spillets standardindstilling.

X-iter 1: Garanterer 3 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler mod en betaling på 25x den valgte indsats. Det første symbol-drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop tilføjer 1 Bomper-symbol mere. Bomper-symbolernes tilstande forbliver den samme mellem hver af de 3 symbol-drops.

X-iter 2: Garanterer 5 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler mod en betaling på 50x den valgte indsats. Det første symbol-drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop tilføjer 1 Bomper-symbol mere. Bomper-symbolernes tilstande forbliver den samme mellem hver af de 5 symbol-drops.

X-iter 3: Garanterer en spilrunde med 3 bonussymboler og adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

X-iter 4: Garanterer 10 symbol-drops med stadigt flere Bomper-symboler mod en betaling på 300x den valgte indsats. Det første symbol-drop starter med 1 Bomper, og hvert efterfølgende drop tilføjer 1 Bomper-symbol mere. Bomper-symbolernes tilstande forbliver den samme mellem hver af de 10 symbol-drops.

X-Iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Bompers er 95,8 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 02-03-2021