Lost City of the Djinn

Spilleregler

Bemærk: The Lost City of the Djinn-computerspil emaskinen betegnes som Djinn, spil et el er spil.

 

 1. The Lost City of the Djinn er en computerspil emaskine med 5 hjul og 25 Spil et har et stort mysteriesymbol, et bonusspil med gratis spins samt et Djinn Spins-spil med en mønstersamling-funktion, en opgraderingsfunktion og en kopifunktion. Den teoretiske tilbagebetaling er 94,12%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte
 1. Indsatser kan ikke ændres under en
 1. Autospil gennemfører automatisk spil et i det antal spilrunder, som blev valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel
 1. Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den højeste gevinst for hver gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold ti gevinsttabel
 1. Wild-symbolet erstatter al e andre symboler med undtagelse af Gratis spins: Scatter-symbolet og Scatter-kontantsymbolet.
 1. Det store mysteriesymbol er et 3x3-symbol, som vilkårligt forvandles til et hvilket som helst andet symbol med undtagelse af Gratis spins: Scatter-symbolet. Det store mysteriesymbol kan lande på hjul 2-4. I grundspil et kan det store mysteriesymbol dukke tilfældigt op ved al e I bonusspil et med gratis spins udløses det store mysteriesymbol ved hvert spin.
 1. 3 (el er flere) Gratis spins: Scatter-symboler, som lander hvor som helst på hjulene under grundspil et, udløser bonusspil et med gratis spins, der består af en række gratis Antal et af tildelte, gratis spins afhænger af det antal Scatter-symboler, so udløste bonusspil et i henhold til gevinsttabel en.
 1. 3 (el er flere) Scatter-kontantsymboler, der lander på 3 (el er flere) forskel ige hjul under grundspil et el er bonusspil et med gratis spins, udløser Djinn Spins-spil Når Djinn Spins-spil et er aktiveret, vil de Scatter-kontantsymboler, der udløste Djinn Spins-spil et, forblive på hjulene, indtil Djinn Spins-spil et er slut, el er hvis mønstersamling-funktionen tilføjes til symbolet/symbolerne.
 1. Når Djinn Spins-spil et udløses, bliver de normale hjul erstattet med særlige hjul, der udelukkende indeholder symboler me indsatsmultiplikatorer (startende med en værdi på mel em 1x og 50x indsatsen), Djinn Spins-spilfunktionssymboler og tomme

  Djinn Spins-spil et starter med 3 gratis spins. Hver gang, et symbol lander på et tom plads, bliver antal et af gratis spins atter indstil et til 3. Al e symboler forbliver på hjulene i den resterende del af Djinn Spins-spil et, el er hvis mønstersamling-funktionen tilføjes til symbolet/symbolerne.

  Ved afslutningen af Djinn Spins-spil et bliver værdien af al e indsatsmultiplikatorer lagt sammen, og det samlede beløb udbetales Når Djinn Spins-spil et er gennemført, fortsætter spil et derfra, hvor Djinn Spins-spil et blev udløst.

  Gevinstlinje-gevinster er ikke gældende i Djinn Spins-spil et.
 1. Mønstersamling-funktion: Når du starter Djinn Spins-spil et, vil der blive genereret et tilfældigt mønster af 5 oplyste Hvert genererede mønster vil have oplyst midterpositionen og mindst ét tomt felt. Dette mønster vil forblive under hele det aktuel e Djinn Spins-spil, indtil et nyt mønster genereres. Når al e oplyste symbolplaceringer er fyldt, vil mønstersamling-funktionen blive udløst. Indsatsmultiplikator-værdierne for de 5 oplyste symboler lægges sammen på midtersymbolet og fordobles så. Al e omfattede symboler, med undtagelse af symbolet på midterpositionen, fjernes derefter, og et nyt mønster genereres.
 1. Opgraderingsfunktion: I Djinn Spins-spil et kan opgraderingssymbolet dukke tilfældigt op og tilføje sin egen multiplikatorværdi til al e andre eksisterende indsatsmultiplikatorer på Der kan maksimalt lande ét opgraderingssymbol på hjulene ved hvert spin.
 1. Kopifunktion: I Djinn Spins-spil et kan kopisymbolet (der ikke har nogen selvstændig multiplikatorværdi) dukke tilfældigt o og kopiere værdierne af al e de øvrige symboler på hjulene til sig Der kan maksimalt lande ét kopisymbol på hjulene ved e spin. Når kopisymbolet lander ved det samme spin som et opgraderingssymbol, aktiveres det, efter opgraderingssymbolet er blevet aktiveret.
 1. Bonusspil ene gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspil
 1. I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være
 1. Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens

 2. Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 25000x. Hvis man når denne grænse, afsluttes spilrunden, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

  Knap

  Funktion

   

  Klik for at starte en spil erunde. Hvis du spil er på en stationær computer el er en bærbar, kan du også trykk på mel emrumstasten. Dette er aktionsknappen.

   

   

  Spring præsentation over.

   

   

  Lynstopper symbolområdet

   

   

  Skifter visningen af sidemenuen.

   

   

  Vis spil eregler.

   

   

  Tænder og slukker for lyden.

   

   

  Vis indstil inger for indsats. Den viste valuta og indsats kan variere.

   

   

   

  Vis indstil inger for autospil.

   

   

   

  Åbner menuen for købsfunktioner

  Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

Seneste opdatering: 02-08-2022