Vegas Hits

Målet med spillet er få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER MAN

VÆLG DIN INDSATS

Hvis du ønsker at justere din indsats, skal du klikke på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

LINJER

Denne måler viser antallet af spillede linjer. Alle linjer er altid i spil.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der spilles for pr. spin.

START SPILLET

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spin ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere autospil.
En bonusevent stopper autospil.

SAMLET GEVINST

Gevinstmåleren viser det samlede beløb vundet for et enkelt spin.

HJÆLP

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multipla af indsatsen pr. linje.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, der vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje. Alle gevinstkombinationer undtagen scatter-gevinster tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje med start fra hjulet yderst til venstre. Der udbetales scatter-gevinster, når symbolerne lander i en hvilken som helst placering på hjulene. Kun den højeste gevinst pr. spillede linje bliver udbetalt. Gevinstoversigten er dynamisk og viser de gældende udbetalinger baseret på den nuværende linjeindsats. Alle aktive gevinstlinjer ligger fast. Gevinster på forskellige linjer lægges sammen, og scatter-gevinster (hvis det er aktuelt) lægges til gevinstlinjegevinsterne. Alle gevinster udbetales i den aktuelle valuta.
TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG GEVINSTER.

Multiplikatorer for pokerjetoner

Hver (1x) scatter på hjulene udbetaler 1 gange den samlede indsats.
Hver (5x) scatter på hjulene udbetaler 5 gange den samlede indsats.
Hver (10x) scatter på hjulene udbetaler 10 gange den samlede indsats.
Hver (25x) scatter på hjulene udbetaler 25 gange den samlede indsats.

BONUSHJUL

3 BONUSHJUL hvor som helst på de midterste 3 hjul udløser bonushjulsfunktionen. BONUSHJULET vises kun på hjul 2, 3 og 4. Alternativt hjulsæt i spil under bonusspil. Bonushjulfunktionen kan kun udløses fra grundspillet. Frispin spilles på de samme linjer og med den samme indsats som det udløsende spil.

PENGEHJUL

3 PENGEHJUL hvor som helst på de midterste 3 hjul udløser pengehjulfunktionen. PENGEHJULET vises kun på hjul 2, 3 og 4. Pengehjulsfunktionen kan kun udløses fra grundspillet og bonushjulsfunktionen.