Fruitopolis Fortune Play

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. RTP: 95.06%-95.38%

Trin 2:Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler startende til venstre på en af gevinstlinjerne.
  • Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 1 eller flere synlige PENGE-scatter-symboler tildeler Pengespins.

Lykkespil

• Spilleren kan til enhver tid vælge at spille LYKKESPIL ved at trykke på LYKKESPIL-knappen.
  • Man kan vælge at spille 20x samlet indsats. Dette aktiverer ekstra hjulsæt og et særligt Mystisk Stjerne-symbol, som kan overføres til andre hjulsæt.
  • Spilleren kan ændre sin lykkeindsats efter hvert spin, samt vende tilbage til standardhjulene ved at trykke på knappen STANDARDSPIL.

Mystisk Symbol

• Det Mystiske Symbol kan fremkomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.

PENGE-Scatter

• PENGE-Scatter-symboler kan fremkomme på et hvilket som helst hjul på en hvilken som helst position.
  • PENGE-Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.

Pengespins

• Først i Pengespins bliver de udløsende PENGE-Scatter-symboler fastholdt på deres plads. Alle andre positioner spinner individuelt, hvor kun PENGE-Scatter-symboler er aktive.
  • Spilleren har 3 spins til at blive tildelt flere synlige PENGE-Scatter-symboler.
  • Hvis der lander et synligt PENGE-Scatter-symbol på hjulene, bliver de resterende spins nulstillet til 3.
  • Hvis der ikke lander nogen PENGE-scatter-symboler 3 gange i træk, eller hvis alle positioner er fyldt med PENGE-scatter-symboler, slutter Pengespins.
  • Når Pengespins slutter, tildeles spilleren værdien af de PENGE-symboler, der vises på hjulene.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antallet af indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 13-04-2022