Fruit Gemz Splitz

Velkommen til Fruit Gemz™ med SPLITZ og op til 19.773 måder at vinde på.

OM SPILET

Fruit Gemz™ er en spillemaskine med 5x3 hjul samt et ekstra 3x1 hjul øverst.

Dette spil har:

• HOLD & GENSPIN-FUNKTION
  • INDSAMLINGSFUNKTION
  • STRØM-BONUS

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.
  • Bonusmåler - Viser bonusbeløbet.

REGLER

• SPLITZ: Dette symbol er SPLITZ og forvandles til 2, 3 eller 4 symboler.
  • FRUIT GEMZ: Dette symbol er WILD og erstatter alle symboler undtagen INDSAML, MØNT og SPLITZ.
  • INDSAML: Alle MØNT-præmier tildeles øjeblikkeligt, når INDSAML dukker op.
  • MØNTEN: Præmierne kan være fra 1x til 888x den samlede indsats.

SPILLEREGLER

• Spil op til 19.773 måder for 25 kredit.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Hvert symbol i gevinsten kan kun bruges én gang pr. gevinstkombination.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen INDSAML, MØNT og SPLITZ.
  • WILD-symbolet forekommer på hovedhjul 2, 3, 4 og 5 (nederst) og det øverste hjul.
  • SPLITZ forekommer på HOVEDHJULENE (nederst) - kun på hjul 2, 3 og 4 under hovedspillet.
  • INDSAML forekommer kun på hovedhjul 1 (nederst).
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

STRØM-BONUS

• Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3 og 4.
  • Hvert gevinstgivende symbol er del af en reaktion og erstattes af symboler, som kommer ned ovenfra på hjulene, og fra højre på det øverste hjul.
  • MØNT- og INDSAML-gevinster forårsager ikke en reaktion.

BONUSHJUL ØVERST

• Der vises et bonushjul over hjul 2, 3 og 4.

SPLITZ-FUNKTION

• Når SPLITZ-symbolet lander, bliver det forvandlet til 2, 3 eller 4 af det samme symbol.
  • Alle SPLITZ-symboler bliver tilfældigt forvandlet til et hvilket som helst symbol, undtagen INDSAML.
  • Alle gevinster udbetales, først efter SPLITZ-funktionen er slut.

HOLD & GENSPIN-FUNKTION

• Der bliver udløst 3 genspin, når der lander 6 eller flere MØNT-symboler.
  • Når Hold & Genspin først bliver udløst, tælles hver position på hjulene som en "Tilgængelig Position" under funktionen.
  • Ethvert MØNT-symbol, der ikke bliver indsamlet, fastholdes.
  • Genspin nulstilles til 3, hvis endnu en MØNT eller INDSAML vises.
  • MØNT-præmier kan være 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 8x, 9x, 10x den samlede indsats eller MINI, STOR eller MEGA-bonussen.
  • MEGA: tildeler 888x den SAMLEDE INDSATS.
  • STOR: tildeler 100x den SAMLEDE INDSATS.
  • MINI: tildeler 20x den SAMLEDE INDSATS.
  • Der kan udløses mellem 18 til 45 "Tilgængelige Positioner".
  • Alle præmier tildeles straks og holdes ikke, hvis INDSAML vises under HOLD & GENSPIN.
  • Under Hold & Genspin kan INDSAML kun fremkomme på én hjulposition (under et enkelt spin).

INDSAMLINGSFUNKTION

• Når en INDSAML forekommer, tildeles alle MØNT-præmier straks, og de holdes ikke under nogen Hold & Genspin-funktion, som udløses på det pågældende spin.
  • Hvert INDSAML-symbol vinder alle MØNT-præmier.
  • INDSAML-præmier bliver tildelt, når alle strømmende gevinster er fuldført.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 30-11-2022